Son Dakika

Villarreal maçında ıslıklanan Berkan ile ipler koptu: Gitmek istiyor

Galatasaray'da bir türlü istenilen seviye çıkamayan ve Villarreal ile yapılan hazırlık maçında taraftardan tepki gören Berkan Kutlu ile yollar ayrılıyor. Kutlu, Alanyaspor'a gidebilir.

SPOR 27.12.2022, 16:05
2
Villarreal maçında ıslıklanan Berkan ile ipler koptu: Gitmek istiyor
Sezon başında birçok üst düzey yıldızı kadrosuna katan Galatasaray'da Berkan Kutlu krizi yaşanıyor. La Liga ekiplerinden Villarreal ile oynanan hazırlık maçında sahada yer alan Berkan Kutlu, taraftarın kendisine cephe aldığını söylemişti. Beklenen performansın altında kalan genç oyuncunun takımdan ayrılacağı kaydedildi.
Berkan geri dönebilir
Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar, Berkan Kutlu'nun Sarı-Kırmızılı kulüten ayrılabileceğini söyledi. Nevzat Dindar, "Aldığım bilgiye göre Berkan Kutlu mutsuz olduğunu dile getirdi ve eski kulübü Alanyaspor ile görüştü" ifadelerini kullandı.
Beklenenin altında
Geçtiğimiz sezonun başında Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 24 yaşındaki Berkan Kutlu, beklenen performansın altında kaldı. Galatasaray forması ile toplam 61 maça çıkan orta saha, 1 gol, 4 asist kaydetti.
13 maçta 1 gol, 1 asist
Bu sezon Okan Buruk'tan 13 maçta forma şansı bulan Berkan Kutlu, Türkiye Kupası'nda 1 kez gol sevinci yaşadı. Genç oyuncu, yine bir kupa maçında 1 de gol pası verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı