Vincenzo Montella'dan Adana Demirspor ve Balotelli sözleri!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOR 08.10.2021, 19:15
Vincenzo Montella'dan Adana Demirspor ve Balotelli sözleri!
Adana Demirspor'da Samet Aybaba'nın yerine göreve getirilen Vincenzo Montella, Fatih Karagümrük karşısında aldığı 4-0'lık ağır yenilgi sonrası çıktığı dört maçını üçünü kazanmış, birinde de Beşiktaş ile berabere kalmıştı. İtalyan teknik adam, ülkesinde yayın yapan La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda ise Adana'ya gelme sebebi, Türkiye'ye dair izlenimleri ve Mario Balotelli'nin son durumunu paylaştı. İşte o sözler:
"Şanssız dönemimi ve tecrübe ettiğim son hayal kırıklıklarını arkada bırakmak istiyorum. Türkiye'deki deneyimimde duygularımı daha çok ifade ediyorum. Yurt dışında İtalya'dakine göre daha kendim olduğumu söyleyebilirim. Çünkü daha az yargılandığımı hissediyorum. 
Benimle Roma'da buluştular. Daha sonrasında da Adana'ya gittim. Beni çok çabuk ikna ettiler çünkü fikirleri çok açıktı ve benim de oyuna geri dönerek yeniden antrenörlüğe başlama arzum vardı. Burada kendimi harika hissediyorum. Adana Demirspor, 27 yıldır birinci ligde yer alamamış ama çok organize bir kulüp. Spor merkezlerinden altyapılara kadar her şeye sahipler. Takımı ve kulübü büyütmek için hiçbir eksikleri yok. 
Sahalarımız, personel ofislerimiz, spor salonumuz, yüzme havuzumuz var. Transferler için özel uçaklarla seyahat ediyoruz. Seyircimiz, kısıtlamalara rağmen ligin en aktifi. Şehir keyifli ve yemekler de çok iyi. 
Galibiyetler, tüm ilişkilere katkı sağlar. Başkanın imkanları ve tutkusu var. Kendisi hep aktif ve beni hemen şaşırttı. İlk maçımda çok ağır bir 'uyandırma çağrısı' aldık: 4-0 yenildik ve çok daha kötü bitebilirdi. Yapacak çok iş olduğunu fark ettim ama içime bir bahar geldi. Takıma yakın olmasının yanı sıra oyuncuların maaşlarını 15 gün önceden ödeyerek güçlü bir sinyal verdi. Futbolda böyle bir şeyle hiç karşılaşmamıştım.
Balotelli, dört maçta dört gol attı. Şu anda en iyi formunu yakalıyor. Zaten her zaman şut atıyordu. Kendisini harekete geçiren büyük bir hedef var: İtalya Milli Takımı'na geri dönmek onun sabit amacı. Ben de ona yardım etmek için her şeyi yapacağım. Kendisiyle çok konuşuyoruz. Buraya geldiğimden beri antrenman yapıyor ve her zaman iyi davranıyor. Büyük bir arzusu var. Henüz %100'ünde değil ama bir an önce milli takıma gidip kendini mavi bir formayla göstermek istiyor.
İtalya'ya geri dönmek mi? Hayır, bunu düşünmüyorum. Türkiye'deyim ve işime daha yeni başladım. Bu deneyimi tam anlamıyla yaşamak, Türk futbolunu daha yakından tanımak, sonuç almak ve oyuncularımı geliştirmek istiyorum. Sadece bunu düşünüyorum. Tekrar ayrılmak istedim. Pişmanlık ve kin beslemem. Geleceği ve yazılacak sayfaları düşünüyorum. Buna Türkiye'de başlıyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı