Vitor Pereira'ya şok: Eski öğrencisi takıma istemedi

Vitor Pereira, Atletico Mineiro ile anlaşmak üzereyken eski öğrencisinden büyük bir gol yedi. Pereira'yı eski öğrencisi takıma istemedi.

SPOR 13.01.2022, 12:00
1
Vitor Pereira'ya şok: Eski öğrencisi takıma istemedi
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Vitor Pereira için Atletico Mineiro devredeydi. Ancak Brezilya ekibinin yıldız futbolcusu Hulk’un Portekizli teknik adamı istemediği öğrenildi.
A Bola'da yer alan habere göre, Atletico Mineiro, teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Takımın adayları arasında ise Jorge Jesus, Carlos Carvalhal, André Villas-Boas ve Vítor Pereira bulunuyor.
Ancak Brezilya ekibinin 35 yaşındaki yıldız futbolcusunun Fenerbahçe'den ayrılan Vitor Pereira'yı istemediği iddia edildi. Çin'in Shanghai SIPG takımında beraber çalışma fırsatı bulan ikilinin aralarının iyi olmadığı ve bu sebeple Brezilyalı futbolcunun kulübü konu hakkında uyardığı belirtildi.
Portekizli teknik adam, 2020 yılında Shanghai SIPG'yi çalıştırırken, bir maçta Hulk'u oyundan almış ve Brezilyalı futbolcu bu karardan memnun olmamıştı. Oyundan erken alındığı için Hulk şikayetlerde de bulunmuştu. Bunun üzerine Portekizli teknik adam, yıldız futbolcuya sezonun geri kalanında forma şansı vermemişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı