Volkan Demirel: Doğduğum, büyüdüğüm camiaya rakip olacağım!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına dair konuştu.

SPOR 14.05.2022, 08:35
4
Volkan Demirel: Doğduğum, büyüdüğüm camiaya rakip olacağım!
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Muğla'nın Bodrum ilçesinde ortağı olduğu restoranın açılışına katıldı. Demirel, açılış öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 37. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maç için heyecanlı olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi:
"Hafta sonu maç için heyecanlıyız. Benim doğduğum, büyüdüğüm, benim Fenerbahçeli Volkan olmama sebep veren bir camiaya karşı ikinci kez rakip olacağım. Bu defa kendi büyüdüğüm evimde rakip olacağım. İnşallah hem onlar adına hem de bizim adımıza güzel bir maç olur.”
Demirel; Fatih Karagümrük’teki görevi, hedefleri ve kendisine verilen şansla ilgili ise şöyle konuştu:
“Her zaman söylüyorum, sayın başkanıma çok teşekkür etmek istiyorum bu fırsatı bana verdiği için. Bu fırsatı ben de elimden geldiği kadarıyla bana yakışır bir şekilde yapmaya çalışıyorum. Oyuncu arkadaşlarımızla çok iyi bir ilişkimiz var. Bu ilişki doğrultusunda da sonuçları almaya başladık. İnşallah ilerleyen günlerde hedeflerimiz var, bu hedeflerimize ulaşamama adına bu sene belki elimizde olmayan sebepler var. Önümüzdeki sezon inşallah hedeflediğimiz yerlere doğru ilerleyeceğiz. Çok benimsediğim, çok sevdiğim bir yerdeyim. Burada olmaktan da çok mutluluk duyuyorum. Uzun vadede başarılı olarak belki bir Avrupa kupası yolunda gidebilme veya Türkiye Ligi'nde ilk 3, ilk 4 hedefi koyarak yolumuza ilerleyen yıllarda devam etmek istiyoruz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı