WhatsApp çöktü mü? WhatsApp geçici olarak kullanılamıyor hatası!

Whatsapp geçici olarak kullanılamıyor. 5 dakika sonra tekrar deneyin hatası yaşanıyor. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta yer alan hatalar merak uyandırdı.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 17.05.2022, 17:25
6
WhatsApp çöktü mü? WhatsApp geçici olarak kullanılamıyor hatası!
Whatsapp çöktü mü? 'Whatsapp geçici olarak kullanılamıyor. 5 dakika sonra tekrar deneyin' şeklindeki hata bir çok kişiyi madur etmiş durumda. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp'ta yer alan hatalar, 'acaaba güvenlik açığı mı var?' sorusunu sordurdu.
Kullanıcılar tarafından bugün en çok merak edilen konu neden mesaj gönderemedikleri ve Whatsapp'ı yeniden kurduklarına telefonlarına gönderilen kodlarının kabul edilmemesi oldu. Peki, Whatsapp neden çöktü? Son dakika Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var? Whatsapp lütfen daha sonra tekrar deneyin hatası nedir? Whatsapp geçici olarak kullanılamıyor 5 dakika sonra tekrar deneyin sorunu ve detaylar haberimizde...
Whatsapp için son 24 saatte bildirilen kesintilere göre son 1 saattir çok sayıda kesintinin kullanıcılar tarafından rapor edildiği gözükmekte ve aynı kesintilerin gün içinde de düşük seviyelerde yaşandığı görülmektedir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı