Son Dakika

WhatsApp gruplarında dolaşan iddia emniyeti harekete geçirdi

WhatsApp gruplarında bir çetenin Erzurum'da bayıltıcı spreyle hırsızlık yaptığı iddialarının paylaşılması emniyeti harekete geçirdi. İl Emniyet Müdürü Aslan, paylaşımların asılsız olduğunu belirtti.

AİLE 29.05.2021, 08:35
14
WhatsApp gruplarında dolaşan iddia emniyeti harekete geçirdi
WhatsApp gruplarında şehir dışından gelen bir çetenin Erzurum'da bayıltıcı spreyle hırsızlık yaptığı öne sürülerek yapılan paylaşımlar, emniyeti harekete geçirdi.
Paylaşımlarda Adana ve Osmaniye'den geldiği söylenen hırsızlık çetesinin evlerin kapılarını çalıp kişileri bayıltıcı spreyle etkisiz hale getirdiği ifade edildi. Çetenin bu yöntemle hırsızlık yaptığı ve Şükrüpaşa Mahallesi’nde bir günde 4 eve girdikleri de paylaşımlar arasında yer aldı.
EMNİYET MÜDÜRÜ ASLAN: VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN
Sözcü'den Orhan Bozkurt'un haberine göre, Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin de iddialardan haberdar olduğu öğrenildi. İlgili şube müdürlerine de iletilen WhatsApp mesajlaşmalarının asılsız olduğu bildirildi.
Erzurum İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:
"Böyle bir çetenin şehrimizde olduğunu kesinlikle doğrulamıyoruz. Paylaşımlardan ve konudan haberdarız ancak bahsi geçen olay asılsızdır. Vatandaşımızın içi rahat olsun."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı