Son Dakika

WhatsApp Web'e yeni özellik geldi

Whatsapp, yayınladığı yeni güncellemesiyle web özelliğinde sesli ve görüntülü aramalar yapılmasını kullanıcıların hizmetine sundu.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 04.03.2021, 14:35
10
WhatsApp Web'e yeni özellik geldi
Yeni gizlilik sözleşmesi kararıyla tepkileri üstüne toplayan Whatsapp, web sürümüne gelen yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların sesli ve görüntülü aramalar yapmasını sağlayan özellik kullanıma açıldı.
Yeni uygulamanın macOS ve Windows için sunulan uygulamasıyla ilgili bir açıklama yapan şirket, kullanıcıların artık bu masaüstü uygulamalar üzerinden de sesli ve görüntülü aramalar yapabileceklerini duyurdu. Şirket ayrıca masaüstü sürümler üzerinden yapılacak görüşmelerin de uçtan uca şifreleneceğini, yani bu görüntülere ulaşılamayacağını belirtti.
Masaüstü sürümüne getirilen sesli ve görüntülü arama özelliğiyle şu an için yalnızca birebir aramaları destekleyen WhatsApp, birden fazla kişi ile arama gerçekleştiremiyor. Ayrıca WhatsApp geliştiricileri, ilerleyen süreçte grup aramalarının yapılabileceğini belirtti.
Ayrıca WhatsApp'tan sesli ve görüntülü aramalar yapmak için öncelikle bu uygulamanın masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. WhatsApp Web'de olduğu gibi bir QR kod ile karşılaşacaksınız. Bu QR kodu okutup hesabınızı açtıktan sonra da WhatsApp'ın masaüstü sürümleri üzerinden sesli ve görüntülü aramalar yapabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı