Whatsapp'a yeni özellik: Kaybolma modu

Mesajlaşma platformu Whatsapp kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor. İşte o özellikler.

EKONOMİ 01.09.2021, 01:40
12
Whatsapp'a yeni özellik: Kaybolma modu
WhatsApp, yeni bir güncelleme yapmak üzere beta programını yayınladı. Kullanıcılara her seferinde daha iyi bir deneyim sunmak için teknoloji şirketleri, cihazlarını ya da uygulamalarını yükseltiyor. Bu yükseltmeler sayesinde kullanıcılar, daha farklı işlevlere sahip oluyor.
Shiftdelete'te yer alan habere göre, WhatsApp’in tartışmalı gizlilik sözleşmesinden sonra birçok kullanıcı Telegram ve diğer çeşitli mesajlaşma uygulamalarına geçiş yapmıştı. Son aylarda, WhatsApp’ın yeni yükseltmelerle kullanıcılarını geri çekmeye çalıştığı aşikar. Şimdi yeni bir yükseltme oldukça ilgi çekiyor.
Popüler platform, Google Play Beta Programı aracılığıyla yeni bir güncelleme gönderdi. Böylece sürümünü 2.21.18.7‘ye çıkardı. Peki, bu güncellemedeki yenilikler neler? Birlikte, “kaybolma modu“na bakalım. WhatsApp, mesajlaşmayı daha özel hale getirmek için bir süredir kaybolma modu üzerinde çalışıyor. Bu ayarı etkinleştirdiğinizde, tüm yeni sohbetler kaybolan mesajlarla başlayacak.
Facebook şirketinin iki önemli ismi Mark Zuckerberg ve Will Cathcart‘ın onayından sonra WhatsApp, yeni güncelleme için adım attı. Ancak şimdilik sadece beta programında ve ilerleyen zamanlarda beta test kullanıcılarına açık olacak. Şirket, artık sohbetler ve gruplar için kaybolma modu üzerinde çalışıyor. Kaybolma modu, yeni sohbet dizilerini otomatik olarak geçici sohbetlere dönüştürecek yeni bir gizlilik ayarı.
Kaybolan mesaj modunu etkinleştirdiğinizde, yeni sohbetler başlattığınız kişilerin bilgilendirileceğini ise unutmayın. Bu özellik, geliştirme aşamasında ve gelecekteki bir güncellemede kullanıma sunulacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı