WhatsApp'tan Android'e özel yeni özellik! iPhone'larda çalışmayacak

WhatsApp'tan sadece Android telefonlarda çalışacak 'Flash Call' isimli yeni özellik geldi. 'Flash Call' özelliği iPhone ve iPad'lerde çalışmayacak.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 10.06.2021, 14:30
15
WhatsApp'tan Android'e özel yeni özellik! iPhone'larda çalışmayacak
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir süredir üzerinde çalıştığı 'Flash Call' isimli özelliğini yayınladı. Hesap doğrulama için kullanılacak olan 'Flash Call' isimli yeni özellik sadece Android telefonlarda çalışacak.
İngiliz Independent gazetesinde yer alan habere göre, yeni özelliği iPhone ve iPad kullananlar WhatsApp'ın geliştirdiği yeni özelliği kullanamayacak.
WhatsApp'ın geliştirdiği yeni Flash Call özelliği hesap doğrulama işlemlerinin cihazlara SMS ile gelen 6 haneli tek kullanımlık şifre yerine otomatik bir çağrı gerçekleşmesini sağlayacak.
WhatsApp kullanıcısı arayarak cevapsız çağrı bırakacak olan yeni uygulama doğrulama, kullanıcının arama kayıtlarındaki yanıtlanmamış son çağrının gerçekten WhatsApp'tan gelip gelmediğini kontrol edilerek gerçekleştirilecek.
WhatsApp'ın bu ek güvenlik özelliğinin yakında çıkacak olan çoklu cihaz desteği özelliğini tamamlaması bekleniyor.
WhatsApp geçen hafta çoklu cihaz desteği ile kullanıcıların, aynı hesabı birden fazla cihazda kullanabileceklerini açıklamıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı