Yalı Partisi'nin ev sahibi, toplantıyı inkar etti! İşte olay sözler...

İş insanı Hasan Dağcı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığını engellemek için Beykoz'daki yalısında toplantı yapıldığına dair iddiayı inkar etti.

GÜNDEM 29.03.2023, 10:10
3
Yalı Partisi'nin ev sahibi, toplantıyı inkar etti! İşte olay sözler...
Devletten aldığı büyük ihalelerle tanınan iş adamı Hasan Dağcı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu engellemek için kendisine ait bir evde yapıldığı öne sürülen 'yalı partisiyle' ilgili soruları yanıtladı.
Barış Terkoğlu'nun gündem getirmesiyle kamuoyunun dikkatini çeken Beykoz'da Dağcı'ya ait yalıdaki toplantıda AKP'ye yakın isimlerin katıldığı ileri sürülmüştü. İddiaya göre buradaki iş insanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaybetmesi durumunda nasıl yumuşak bir geçiş yapacaklarını planladı.
Halk TV'den Seyhan Avşar'a konuşan Dağcı, Erdoğan'la 17 yıldır hiç görüşmediklerini, bunun nedeninin ise kendisinin yaşam tarzı olduğunu ileri sürdü.
Dağcı, AKP döneminde aldığı milyon dolarlık ihalelere dair soru üzerine ise "Ben AKP’den önce de zengindim. Param vardı, arabalarım vardı. AKP’yle zengin olmadım" ifadesini kullandı.
Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olmaması için çaba sarf ettikleri yönündeki iddiayla ilgili de konuşan Dağcı, "Ben Muharrem İnce’ye oy verdim. Ama belediye seçimlerinde ne İmamoğlu'na ne de Binali Yıldırım'a oy verdim. Ben eskiden Refah Partiliydim. Sonrasında Ecevitçi oldum" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı