Son Dakika

Yalıkavak Marina’dan flaş Mehmet Ağar açıklaması

Yalıkavak Marina, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın görevinden ayrıldığını duyurdu.

GÜNDEM 28.05.2021, 17:55
4
Yalıkavak Marina’dan flaş Mehmet Ağar açıklaması
Yalıkavak Marina, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın görevinden ayrıldığını duyurdu.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son dönemde yayınladığı videolarla tartışmalara neden olan Sedat Peker’in iddiaları sonrası Mehmet Ağar’a çağrıda bulunarak marinadaki görevini bırakmasını istemişti. Zor bir ameliyat geçirdiğini ve artık sağlığını düşündüğünü belirten Ağar, 10-15 gün önce Bodrum’daki Yalıkavak Marina’nın yönetim kuruluna istifa dilekçesini verdiğini açıkladı.
Ağar, Marina’daki görevinden ayrılıp ayrılmadığına ilişkin “Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum. Yönetim Kurulu ne yaptı? Bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim. Ameliyat olduktan sonra İstanbul’daki evimde dinlenmeye çekildim. Benim Bodrum’da ne işim var? Hastaneden yeni çıktım evdeyim. Ben, bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim. Onlar belki bu hastalık dolayısıyla bir jest yaptılar bana. Bugüne kadar bekletmişlerdir. Ama konular çıktığı anda ‘herkes rahatlasın’ diye bir dilekçe vermiştim, kapatsınlar diye konuyu. Yani ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel önce beyan etmiştim, ben. Ne yaptılar bilmiyorum. İşin doğrusu ilgilenecek vaktim de yok” yanıtını vermişti.
Yalıkavak Marina tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Şirketimiz yönetim kurulu başkanı Mehmet Ağar 17.05.2021’de görevinden ayrılma isteğini bildirdi. Sayın Ağar hakkında sağlık sorunları gerekçesiyle işlem yapmayı erteledik. Bu vesileyle Sayın Ağar’ın görevinden ayrıldığını kamuoyuyla paylaşıyoruz."
Mehmet Ağar'dan Yalıkavak Marinası hakkında yeni açıklama geldi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı