“Yamaçlara 10 kat bina yapmayın” diyen Erdoğan'a: Belli ki yetkisi yok

Murat Muratoğlu, “N'olur, şu yamaçlarda 5-10 kat bina yapmayın” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan için, “Belli ki yok yetkisi… Yoksa neden engellemesin ki? Rica minnet halletmeye çalışıyor işi…” dedi.

GÜNDEM 24.07.2021, 10:10
9
“Yamaçlara 10 kat bina yapmayın” diyen Erdoğan'a: Belli ki yetkisi yok
Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü “Verelim yetkiyi engellesin dikey mimariyi” başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı Receğ Tayyip Erdoğan'ın selin vurduğu Rize Güneysu’daki “N'olur, şu yamaçlarda 5-10 kat bina yapmayın” sözlerini hatırlatarak, “Hem ülkeyi yönetiyor hem de kendi kendine muhalefet yapıyor. Belli ki yok yetkisi… Yoksa neden engellemesin ki? Rica minnet halletmeye çalışıyor işi…” diye yazdı.
Murat Muratoğlu, yazısının bir kısmında şu ifadeleri kaleme aldı: “Aynısını İstanbul'da da söylemişti. 'O güzelim Boğaz'da 5-6-7 kat binalar… Niye? Kararlı bir duruş sergilenmediği için' demişti… Hata kimindi? Tabii ki benim! O yapmayın dedi, ben izin verdim. Diklenmeyeyim dedim, dik de duramadım! Kararlı olamadım. Her yere beton döktüğüm gibi bulduğum her alanı inşaat projeleriyle doldurdum. Sahil, mahil dinlemedim. Bir de kıyak olsun diye inşaat firmalarının vergi borçlarını sildim. Her şeyi ben mahvettim!  Kusura bakmayın.
'Dikey mimariye karşıyım' dedi… İyimser açıdan bakınca, yani kafayı yan yatırınca dik görünmüyorlar. Gözlerini de kısarsan 30-40 katlı rezidanslar tren gibi görünüyorlar. Zira bir süre sonra insanın boynun ağrıyor. Sahi herkes dikey mimariye karşı çıkarken gizli gizli kuleleri kim nasıl dikti? İzni kim verdi?”Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu yamaçlarda 5 kat, 10 kat binaları yapmayın

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı