Yandaş HUDER başkanı açıkladı: "AKP dönemi bitti!"

Hukuki Araştırmalar Derneği Başkanı Avukat Hüseyin Kaya katıldığı program'da çok çapıcı açıklamalarda bulundu.

SİYASET 30.08.2022, 20:55
10
Yandaş HUDER başkanı açıkladı:
AKP'ye yakınlığı ile bilinen HUDER başkanı Avukat Hüseyin Kaya katıldığı program da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
AK Parti ve MHP ile arası çok iyi olan Kaya,  Ankara Masası'nda Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu. Son günlerde AKP ile iligili ortaya atılan iddialara yönelik savcıların neden harekete geçmediği sorusunun yöneltildiği kaya; "Savcılar siyasetin kendilerine  vereceği işarete göre  hareket ediyor. Çünkü Türkiye'de hep böyle olmuştur." dedi.
Kaya ayrıca yaptığı açıklama da savcıların görevlerini yapmamalarından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek " Bir devleti korumanın en önemli aktörü ve sadece kendinse Cumhuriyet ibaresiyle statü verilmiş biri üzerine düşen görevi yapmamanın derin acısını yaşıyor. Devletin beka sorunu savcıların görevini yapmamasıdır." ifadelerini kullandı.
"Siyaset sürekli kazanmayı hedef alan sanat olmaktan çıkartılırsa, o zaman devletler mamur olur." diyen HUDER başkanı; "AK Parti dönemi bitti, seçim kazansa da bitti çünkü, Türkiye siyaset tarihinde Kemalist görüşü, ulusalcılığı, milliyetçiliği, geleneksel sağı solu... çıkardı. Bunu da denedi bu dönem de bitti. " vurgusu yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı