Yandaş Mehmet Barlas: Türkiye Yüzyılı topluma umut verdi

Sabah Gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün “Türkiye Yüzyılı” programında verdiği mesajları değerlendirdi: Türkiye Yüzyılı topluma umut verdi

GÜNDEM 29.10.2022, 13:25
10
Yandaş Mehmet Barlas: Türkiye Yüzyılı topluma umut verdi
Yandaş Sabah Gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ açıklamalarına bugünkü “Türkiye Yüzyılı topluma umut verdi” başlıklı yazısında değindi. Mehmet Barlas, “Türkiye Yüzyılı toplantısı, topluma umut veren bir etkinlik oldu.” dedi.
Partilerüstü bir program olduğunu söyleyen Mehmet Barlas, “Erdoğan önce salona girme imkânı bulamayan binlerce insana salon dışından seslendi. Sonra büyük bir coşkuyla salona girdi ve kuşatıcı bir konuşma yaptı. "Gelin birlikte konuşalım, tartışalım, Türkiye Yüzyılı'nı birlikte kuralım" diyerek birleştirici bir dil kullandı. Yeni yüzyılda ilk hedeflerinin sivil bir anayasa yapmak olduğunun altını çizdi.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü ‘Türkiye Yüzyılı’ programında muhalefete yönelik sert ifadeleri sürdürmüştü. İktidarının özetini geçen Erdoğan söz konusu programda yeni bir şey söylememişti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı