Yandaş Mehmet Barlas'a fitne peşinde! Kemal Kılıçdaroğlu kıymete bindi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını bugün açıklaması bekleniyor. AKP'nin yandaş yazarlarının itham ve iftiraları ise hız kazandı.

GÜNDEM 06.03.2023, 07:50
2
Yandaş Mehmet Barlas'a fitne peşinde! Kemal Kılıçdaroğlu kıymete bindi
Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masadan kalkması sonrasında masadaki başta Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu olmak üzere Millet İttifakı'nın diğer liderlerine dil uzattı.
Toplumsal uzlaşı açısından büyük fedakarlık gösteren masadaki liderleri kapris yapmakla suçlayan Barlas, "Bu sorunlu liderlerin kaprisleri hiç bitmeyecek Kemal Bey. Bana inanmıyorsanız CHP'nin Genel Başkan Yardımcılığını yapmış olan ve eski Milli Görüşçü Mehmet Bekaroğlu'na sorun..." diye yazdı.
Akşener'in masadan kalkması üzerinden CHP seçmeninin Millet İttifakı liderlerine önyargısının olduğunu iddia eden Barlas, "Benden Kılıçdaroğlu'na bir dost tavsiyesi. Meral Akşener'den kurtularak biraz rahatlamış görünüyorsun. Yol yakınken Davutoğlu'ndan, Karamollaoğlu'ndan, Uysal'dan ve Babacan'dan da kurtul. Başına öyle çorap örerler ki Meral Akşener'i mumla ararsın" ifadelerini kullandı.
Millet İttifakı, toplumsal desteğini arttırdıkça AKP'nin yandaş kalemlerinden iftira ve ithamlar geliyor. Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ağır değerlendirmeler yapan AKP'nin yandaş medyası bugün Kılıçdaroğlu'na olumlu mesajlar göndermesi dikkat çekici olarak görüldü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı