Yandaş yazar aktardı: Ankara kulislerinde ciddi ciddi konuşuluyor...

Sabah yazarı Şebnem Bursalı, "Ankara kulislerinde 2023 seçimleriyle birlikte referandumun aynı anda yapılabileceği ciddi ciddi konuşulup büyük destek buluyor" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 26.10.2022, 13:25
1
Yandaş yazar aktardı: Ankara kulislerinde ciddi ciddi konuşuluyor...
İktidara yakın Sabah yazarı Şebnem Bursalı, başörtü tartışmasına ilişkin olarak, " Ankara kulislerinde 2023 seçimleriyle birlikte referandumun aynı anda yapılabileceği ciddi ciddi konuşulup büyük destek buluyor." yorumunu yaptı. 
Bursalı yazısında, " CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun öyle açıklamaları oluyor ki, gerçekten artık komik bile gelmiyor. Hafta sonu yaptığı açıklamada, üniversitelerdeki başörtüsü sorununun kendisi sayesinde ortadan kalktığını buyurdu. Hay Allah'ım; neresinden tutsan elinde kalıyor. CHP'nin kurumsal olarak başörtüsüne serbestlik getiren yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı başvuru ayan beyan ortada iken, bir insan nasıl olur da böyle bir açıklama yapabilir, anlayan beri gelsin. AK Parti'nin MHP ile birlikte yasal olarak çözdüğü bu mesele sayesinde bugün ne okulda, ne kamuda bir sorun olmadığı halde, CHP Lideri durduk yerde bir başörtüsü tartışması başlattı. Buna karşılık Başkan Erdoğan'ın, "Anayasal düzenleme yapalım, hatta parlamentoda çözülmüyorsa en büyük hakeme yani millete bu işi referandumla götürelim, kararı millet versin" resti büyük destek gördü. Bu konuda Ankara kulislerinde 2023 seçimleriyle birlikte referandumun aynı anda yapılabileceği ciddi ciddi konuşulup büyük destek buluyor. Hadi bakalım şimdi; el mi yaman bey mi yaman göreceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı