Yangın için THK'yı arayan Muğla Belediye Başkanı'na skandal cevap!

Yangın için THK'yi arayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, kurumdan 'yarın sabah arayın 15.00'dan sonra burda kimse kalmıyor' diye cevap aldığını açıkladı.

GÜNDEM 30.07.2021, 08:35
10
Yangın için THK'yı arayan Muğla Belediye Başkanı'na skandal cevap!
Yangına havadan müdahale edilmesi için THK'yi arayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı karşılaştığı durumu Halk TV canlı yayınında açıkladı.
Torosların dört bir yanında çıkarılan yangınlara arazilerin durumu nedeniyle müdahale etmekte zorlanılırken vatandaşlar neden uçaklarla müdahale edilmediğini sormaya başlamış, bu soruları cevaplamak üzere canlı yayına çıkan Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı "Bu akşam bir özel durumum vardı, çocukluğundan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı oraya gitmek durumunda kaldım" demişti.

Yangına havadan müdahale edilmesi için THK'yi arayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Büyükşehir olarak yangın uçaklarının kullanılması ile ilgili yaşamakta olduğumuz olayla ilgili yetkiliyle görüşmek istediğimi söyledim Ancak santraldeki arkadaş yarın sabah görüşebilirsiniz ‘Saat 15:00'dan sonra burada kimse kalmıyor' dediler" ifadelerini kullandı.
Gürün'ün bu açıklamaları yaptığı Halk TV'de canlı yayın oturumunu yöneten Özlem Gürses ise aynı durumla ilgili olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da THK'ye ulaşmaya çalıştığını ancak kurum yöneticilerinin cevap vermediği söyledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı