Yarım asırlık istikametimizden aldığımız güçle asra yürüyoruz

Bizlere istikamet sahibi olmayı öğreten, Milli gazetemizin tohumlarını atan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mızı rahmet ve minnetle anıyoruz…

GÜNDEM 12.01.2023, 04:35
Yarım asırlık istikametimizden aldığımız güçle asra yürüyoruz
12 Ocak 1973 tarihinde “Hak geldi, batıl zail oldu” ayetini şiar edinerek yayın hayatına başlayan Millî Gazete’miz, yarım asırlık istikametinden aldığı güçle asra yürüyüşüne büyük bir heyecanla devam ediyor.
Zorlu yollardan, çetin badirelerden geçerek bugünlere ulaşan Millî Gazete, yayın hayatını sürdürdüğü 51 yıl boyunca, varoluş amaçlarına ve kuruluşundaki manevi değerlere sıkı sıkıya bağlı kaldı.
Millî Gazete, ikinci asırda da çizgisini bozmadan, hakkı üstün tutan bir anlayışla Türkiye’nin ve Millî Görüş camiasının yüz akı olmaya devam edecek.
Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mızın, “Her bahar bir çiçekle başlar” diyerek başlattığı, maddi ve manevi kalkındırma yolculuğunun en yakın şahitliğini yapan Millî Gazete, birçok manşeti ve özel yayınlarıyla tarihe not düştü.
Filistin ve Kudüs davası başta olmak üzere 51 yıl boyunca İslam dünyasının nabzını tutan Millî Gazete, dünyanın dört yanındaki mazlum Müslümanların yanında yer alırken, ırkçı emperyalistlerin ve Siyonistlerin tuzaklarını bozan medya organı oldu.
Ekonomide faiz, dış politikada ırkçı emperyalizm, siyasette kutuplaşma zehirlerine karşı etkili bir panzehir vazifesi gören Millî Gazete, topluma iyiyi, güzeli, doğruyu ve faydalıyı ısrarlı bir şekilde tebliğ etti. Gücünü ve etkisini her geçen yıl biraz daha genişleten Millî Gazete, “Hakkı hâkim kılma” yolculuğuna yılmadan, yorulmadan devam edecek.
Millî Gazete ailesi, yarım asır önce gazetemizin kuruluş tohumlarını atan Millî Görüş hareketinin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mızın kabrini ziyaret etti. Erbakan Hoca’mızın kabri başında Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, hatim duası yapıldı.
Millî Gazete’nin kuruluşunun 51. yıl dönümü dolayısıyla Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mızın kabri başında hatim duası yapıldı. Gerçekleştirilen hatim duasında, Millî Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek, Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Millî Gazete Yazı İşleri Müdürü Ercan Özcan, Millî Gazete Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adnan Öksüz, Millî Gazete Yazı İşleri Müdür Yardımcısı Muhammet Altındal, Millî Gazete Haber Müdürü Dursun Ali Bulut, Reklâm Koordinatörü Ertuğrul Köse, Dağıtım Koordinatörü Ferhat Aksu, gazetemiz editörleri ve Millî Gazete çalışanları hazır bulundu. Ziyarette Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi, hatim duası yapıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı