YAŞANAN ELİM OLAYLARDAN ÇIKARILMASI GEREKEN DERSLER VAR!

Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak ülkemizde son günlerde üst üste yaşanan felaketlerle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

GÜNDEM 02.08.2021, 14:50 02.08.2021, 15:03
79
YAŞANAN ELİM OLAYLARDAN ÇIKARILMASI GEREKEN DERSLER VAR!

Ülkemiz son zamanlarda zorlu bir süreçten geçiyor diyen Koçak, Kuzey Irak harekat bölgesinden gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlarken Karadeniz'den gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu öğrendik ve acımız daha da katlandı.
Yaşanan felaketin yaralarını sarmak üzereyken bir çok noktada çıkan orman yangınları ülkemizi bir ateş sarmalı içerisine aldı.
Maalesef bu felaketlerde de hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Ormanlık alanlarda doğal yaşamlarını sürdüren binlerce canlı telef oldu.
Henüz bu felaketleri bertaraf etmek için çabalarken Konya'da 7 vatandaşımızın acımasızca öldürülmesi haberiyle bir kez daha sarsıldık.
Tüm bu kötü olayların son bulmasını ümit ederken 5 gündür kendisinden haber alınamayan gencecik kardeşimiz Azra Gülendam Haytaoğlu'nun vahşice katledilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.
Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde birçok acının, felaketin üstesinden gelmiştir. Hep birlikte bu felaketlerin üstesinden de geleceğimize inancım tamdır. Yaşananlar karşısında vatandaşlarımızı sükunete, olayları aklı selim şekilde takip etmeye ve yorumlamaya davet ediyorum. 
Bu yaşanan elim olaylardan herkesin çıkarması gereken dersler vardır. Bu acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin bundan sonra hakkıyla alınması, bu olaylara sebebiyet verenlerin ortaya çıkarılarak en ağır şekilde cezalandırılması gerekmektedir.
Yaşanan acı olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
Abdulkadir dağ 3 yıl önce
Keşke başkanım bu yangını çıkaranlara ve arkasındakilere 2 çift söz etseydiniz ya
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı