Son Dakika

Yaycı'dan Cem Gürdeniz'e destek: İddialar ve ithamlar doğru değildir

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, emekli amirallerin bildirisine imza atmasının ardından gözaltına alınan emekli amiral Cem Gürdeniz hakkında açıklama yaptı.

GÜNDEM 08.04.2021, 09:15
30
Yaycı'dan Cem Gürdeniz'e destek: İddialar ve ithamlar doğru değildir
Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, bildiriye imza atmasının ardından gözaltına alınan emekli amiral Cem Gürdeniz'e destek açıklaması yaptı.
Montrö Sözleşmesi tartışmaları kapsamında bildiri yayımlayan isimlerden emekli amiral Cem Gürdeniz'e ilişkin bir açıklama yapan Yaycı, "Cem Gürdeniz benim için çok değerli bir isimdir. Ben görevdeyken onun emrinde çalıştım. Benim istifa sürecimde de bana ciddi desteği olmuştu. Benim istifa sürecimde bir gazetenin benim aleyhime yönelik tutumu nedeniyle o gazeteden ayrılmıştı" dedi. 
Yaycı şöyle devam etti: 
“Gazeteden ayrılma nedeni, gazetenin bana karşı tutumlarından dolayıdır. Gazete konusunda Cem Gürdeniz'e yönelik iddialar/ithamlar doğru değildir. Cem Gürdeniz'in, deniz hak ve menfaatlerimiz konusunda çok ciddi gayretleri oldu. Bunu kimse inkar edemez.“
Tümamiral Cihat Yaycı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevinden alınıp Genelkurmay Başkanlığı emrine verilmesine ilişkin kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından görevinden istifa etmişti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı