Yaz Kur'an kursları sezonu şenlikler ile kapadı

Yaz döneminde öğrencilere Kur’anı Kerim’i ve dini bilgileri öğreten Yaz Kur’an Kursları sezonu muhteşem bir programla kapattı.

GÜNDEM 01.08.2022, 19:10
3
Yaz Kur'an kursları sezonu şenlikler ile kapadı
Yaz Kur’an Kurslarını tanıtmak ve teşvik etmek için düzenlenen program “bilgi yarışması” ve “sportif etkinlikler / oyunlar” olmak üzere iki farklı mecrada gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Yaz Kur'an Kursları Yarışıyor” sloganıyla 2 gün süren programda öğrenciler hem yarıştı, hem eğlendi.

İlk olarak program kapsamında 29 Temmuz Cuma günü Cuma namazından sonra Çıtlakkale Seyyid Mehmet Paşa Camii’nde bilgi yarışması düzenlendi. Bilgi yarışmasında 1. Aksu Hoca Ahmet Yesevi Camii Yaz Kur’an Kursu, 2. Çıtlakkale Seyyit Mehmet Paşa Camii Yaz Kur’an Kursu, 3. Gençlik Spor Gençlik Merkezi Yaz Kur’an Kursu oldu.

30 Temmuz Cumartesi günü Atapark’ta düzenlenen spor şenliklerinde ise öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu doruğa ulaştı. Şenlikler kapsamında halat çekmece, mendil kapmaca, çuval yarışı, mas güreşi ve taş-kağıt-makas oyunları ile öğrenciler doyasıya eğlendi.

Velilerin de dikkatle ve heyecanla izlediği spor şenlikleri yarışmasında 1. Seyyid Vakkas Camii Yaz Kur’an Kursu olurken 2. Seka Camii Yaz Kur’an Kursu oldu.
Program sonrası öğrenciler ve veliler ile toplu fotoğraf çekilip dereceye giren öğrencilere ödülleri ve hediyeleri İl Müftüsü Ramazan TOPCAN, AGD Giresun Şube Başkanı Tahir Karabiber tarafından takdim edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı