Yeni bir Manchester City doğuyor: Newcastle United kesenin ağzını açtı

2021 yılında 352 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman'ın yönettiği fona satılan Newcastle United gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

SPOR 24.05.2023, 13:25
1
Yeni bir Manchester City doğuyor: Newcastle United kesenin ağzını açtı
Premier Ligi ilk 4 sıra içerisinde tamamlamayı garantileyerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Newcastle United, transfer piyasasını sallamaya hazırlanıyor.
Foot Mercato'nun yaptığı habere göre; Premier Lig'de bitime bir maç kala üçüncü sırada olan Newcastle United son olarak Leicester ile 0-0 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi vizesi almıştı. Bu sezon ortaya konulan başarılı performansın ardından taraftarlarını sevinidiren Newcastle ekibi, yedinci büyük olmak üzere transfer çalışmalarına hız verecek.
DEFANS BARCELONA'DAN
Sezon başında Chelsea'den Barcelona'ya bedelsiz olarak transfer olan Danimarkalı stoper Andreas Christensen, savunma için düşünülen ilk isim olarak dikkat çekiyor. 27 yaşındaki savunmacının daha önce Chelsea ile Şampiyonlar Ligi kazanmış olması ve uluslararası maç deneyimi, onu savunma için öncelikli tercih kılıyor.
ORTA SAHAYA YILDIZ İSİMLER
Orta sahasını güçlendirmek için de birçok isimle ilgilenen Newcastle United'ın transfer listesi oldukça güçlü. İlk isim Juventus'tan Adrien Rabiot olurken diğer isimler Marcelo Brozovic, Gabri Veiga, Amadou Haidara ve Lovro Majer oldu.
Şampiyonlar Ligi'nde acemilik çekmek istemeyen ve ilk hedefini grup aşamasını geçmek olarak belirleyen Newcastle, orta sahaya yıldız isimler katmayı hedeflerken bu sezon da olduğu gibi emin adımlarla sağlam yatırımlar yaparak hem genç hem de tecrübeli oyuncularla kadro dengesini korumak istiyor.
HÜCÜM HATTI HEYECANLANDIRIYOR
Hücum hattı için para harcamaktan çekinmeyecek olan Newcastle United için ilk hedef Barcelona'dan ayrılacak olan ve aylardır ismi anılan Brezilyalı yıldız sağ kanat Raphinha. Oyuncudan yaklaşık 80 milyon Euro getiri bekleyen Barcelona satışa sıcak. Leipzig'den Dominik Szoboszlai, Bayer Leverkusen'den Moussa Diaby, Montpellier'de Elye Wahi diğer isimlerken son iki isim taraftarda heyecanı doruklara çıkarttı.
NEYMAR VE RONALDO SESLERİ
Ocak ayınca Al-Nassr'a transfer olan golleriyle kısa sürede tekrar eski formunu yakalayan Ronaldo transfer olduğu günden bu yana ismi Newcastle United ile anılıyor.
Ronaldo'nun da Suudi Arabistan'dan ayrılmak istediğine dair dedikodular çıkarken Newcastle iddiaları günden güne güçleniyor. Diğer isim de PSG'den ayrılma ihtimali bulunan yıldız Neymar olurken Newcastle şartları zorlamayı planlıyor.
Newcastle United'ın gelecek sezon nasıl bir kadro kuracağı tüm futbolseverlerde büyük merak konusu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı