Son Dakika

Yeni haftada hava nasıl olacak?

Yağışlı hava, bu hafta da etkisini sürdürecek. Sağanaklar Akdeniz'den Batı Karadeniz'e kadar yurdun farklı yerlerinde hafta boyu görülecek. İşte yeni haftanın hava durumu.

AİLE 20.06.2021, 21:50
16
Yeni haftada hava nasıl olacak?
Yağışlı geçen haftanın ardından önümüzdeki hafta yağış etkisini sürdürecek.Önceki hafta etkili olan sağanak yeni haftada da devam edecek.
Hava Tahmin Uzamanı Emra Erentuğ, "Pazartesi de yine kuvvetli bir yağış alanımız var. Yağış alan yerler Akdeniz bölgesi, İç Ege, Marmara, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında yine sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekliyoruz" dedi.
Hafta ortasına doğru yağış alanlarının daha dar bir alanda etkili olacağını söyleyen Erentuğ, "Çarşamba, perşembe gününe geldiğimizde yağış alanı biraz daha daralıyor. Trakya'nın kuzey kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz'de, perşembe günü de yine Trakya, tüm Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda etkili olacak" açıklamasını yaptı.
İstanbul haftaya 26 derecelik sıcaklık değerleriyle başlayacak. Megakentte hafta sonuna doğru hava sıcaklıkları 2 derece daha artacak.
Başkent ise haftaya yağışlı başlayacak. Termometreler hafta sonuna kadar 27 dereceye kadar ulaşacak.
İzmir'de sıcaklık artacak. Hava sıcaklığı cuma günü 36 dereceyi bulacak.
Kaynak: TRT Haber

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı