Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'dan 'Kürşat Ayvatoğlu' yazısı

İsmail Kılıçarslan: AK Parti büyük ihtimalle kısa paçalıların varlığını bir sorun olarak tanımlamıyor

GÜNDEM 10.04.2021, 09:50
11
Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan'dan 'Kürşat Ayvatoğlu' yazısı
Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, "Şu “kısa paçalılar” meselesi" başlıklı yazısında, "kısa paçalılar" olarak adlandırdığı; iş yeterliliğiyle, emeğiyle değil, sahip olduğu ilişkiler sayesinde iş tutan ve arabasını, saatini, silahını, yediğini içtiğini sergileyen insanların AKP'nin iyi eğitim almış tabanında tepkiyle karşılandığını ifade etti.

Uyuşturucu kullanırken görüntülenin ve AK Parti büro elemanı olarak tanıtılan Kürşat Ayvatoğlu hakkında yazdığı yazıya gelen tepkileri hatırlatan Kılıçarslan, "Tepkileri iki ana grupta toplayabiliriz. Birincisi şuydu: “Bu adamın bu yaşta bu arabaları nasıl aldığını, bu paraları nereden bulduğunu niçin yazmadın?” Bu sorunun basit bir cevabı vardı benim için: “Çünkü Ayvatoğlu üzerinden uyuşturucu bahsini yazdım.” İkinci tepki ise şuydu: “AK Parti, bu ve benzeri kısa paçalılardan niçin kurtulmuyor?”" ifadelerini kullandı.

"AK Parti, bu ve benzeri kısa paçalılardan niçin kurtulmuyor?" sorusunun yanıtının AK Parti'de de olmadığını savunan İsmail Kılıçarslan, "Çünkü büyük ihtimalle kısa paçalıların varlığını bir sorun olarak tanımlamıyor. Onları “iş yapan, fikirleri olan gayretli çocuklar” olarak tanımlıyor bile olabilirler. Zira AK Parti’nin çok uzun süredir çok yanlış şekilde yaşadığı “travma”lardan biri “gençliğe ulaşamıyoruz” travması. Bu travma sonucu solak Binali Yıldırım’ın eline sağ mouse verip PUBG oynattılar mesela. Dolayısıyla “bunlar da bizim gencimiz” cümlesi sorunun bizatihi kendisi haline geliyor olabilir." diye yazdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı