Yeni Şafak yazarı: Öcalan'ı İmralı’ya diri diri kaç kez gömdüler

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında yazdığı yazısında terör örgütü PKK'nın Öcalan’ı birçok kez "diri diri gömdüğünü" söyledi.

GÜNDEM 14.01.2022, 08:45
11
Yeni Şafak yazarı: Öcalan'ı İmralı’ya diri diri kaç kez gömdüler
Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, Abdullah Öcalan ile PKK ve HDP arasında yaşandığı ifade edilen görüş ayrılıklarını köşesine taşıdı.
Öztürk, bugünkü köşe yazısında İmralı Zabıtları’ndan da bazı kesimler aktararak terör örgütü PKK'nın Öcalan’ı birçok kez “diri diri gömdüğünü” söyledi. 
Öztürk, yazısının “Edirne’nin angajmanları, HDP ve PKK içinde yeni gelişmelere gebe” başlıklı kısmında da şu ifadeleri kullandı:

2019 İstanbul’da yenilenen seçimlerin hemen öncesinde, Öcalan’ın bir akademisyen eliyle gönderdiği mektup ortaya çıktı. Mektuptan daha önce haberdar olan HDP’nin eski eş başkanı Edirne’deki cezaevinden alelacele peş peşe tivitler atarak pozisyon aldı.
O gün yaşanan tablo, yine İmralı, Kandil ve Edirne arasındaki savaşın göstergesiydi! Kendi aralarındaki güç savaşını kim kazanacak merak ediyoruz. Çünkü, İmralı’daki ele başına kafa tutan Edirne’deki eski eş başkanın, girdiği angajman, yeni gelişmelere gebe. Takipteyiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı