Yılman’dan AKP'ye Bülent Arınç sorusu: Neden sessizlik? Haklı mı yoksa

Sevilay Yılman, ‘kral çıplak demenin vaktidir’ ifadesiyle dikkat çeken Bülent Arınç karşısında AK Parti iktidarının neden sessiz kaldığını sordu: Haklı mı yoksa? Ondan olabilir mi acaba?

GÜNDEM 18.06.2022, 12:45
2
Yılman’dan AKP'ye Bülent Arınç sorusu: Neden sessizlik? Haklı mı yoksa
Gazeteci yazar Sevilay Yılman bugünkü köşe yazısında, Türk Demokrasi Vakfı programında, AK Partili vekillere yönelik ‘kral çıplak demenin vaktidir’ ifadesiyle dikkat çeken TBMM Eski Başkanı ve Başbakan Eski Yardımcısı Bülent Arınç meselesinde AK Parti iktidarının neden sessiz kaldığını sordu.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, “Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir!” ifadeleri bugüne kadar yaptığı eleştirilerin tamamından biraz daha ağır oldu ama yine de şaşırmadım… Çünkü Bülent Arınç bunu hep yapıyor.” dedi.

“Normalde başka bir isim bu tür eleştirileri yapsa çoktan parti içi disiplin uygulanmış, karar alınmış ve o kişinin ya kulağı fena çekilmişti ya da parti ile ilişkisi kesilmişti bile…” ifadelerini kullanan Sevilay Yılman, şöyle devam etti:

“İnsanın aklına ister istemez; ‘Yoksa Bülent Arınç iyi polisi mi oynuyor?’ sorusu geliyor. Cevap mutlaka; ‘Tabi ki öyle değil!’ şeklinde olacaktır biliyorum. İşte o zaman da diğer soru devreye giriyor. Madem ortada bir iyi polis, kötü polis oyunu, tiyatrosu yok! O halde neden kayıtsız kalınıyor Bülent Arınç’ın partisi ile ilgili kamuoyu önünde kullandığı bu ağır ifadeleri karşısında? Haklı mı yoksa? Ondan olabilir mi acaba?”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı