Yılmaz Özdil paylaştı... 20 milyonu Müjdat Gezen'le indirmek üzereyiz

Yazar Yılmaz Özdil, ortaya çıkan siyaset-medya-mafya ilişkilerine sosyal medyadan esprili bir dille göndermede bulundu. Özdil, 20 milyon avroyu Müjdat Gezen'le indirmek üzere olduklarını paylaştı.

GÜNDEM 18.06.2021, 12:00
22
Yılmaz Özdil paylaştı... 20 milyonu Müjdat Gezen'le indirmek üzereyiz
Sedat Peker'in Youtube kanalı ve sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalara yönelik tartışmalar sürüyor. Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, ayyukaya çıkan siyaset-medya-mafya ilişkilerine, sosyal medya hesabından Müjdat Gezen ile 20 milyon Euro indirmek üzere oldukları paylaşımı ile göndermede bulundu. Paylaşımı binlerce beğeni alan Özdil’in esprili paylaşımı şöyle:
“Müjdat ağabeyi içişleri bakanı olarak tanıtıp, saftirik bir karaparacıdan 20 milyon euro indirmek üzereyiz, şantaj/rüşvet operasyonunu halledip geliyorum.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, suç örgütü lideri Sedat Peker’in kendisi hakkında açıklamaları sonrası katıldığı TRT Haber canlı yayınında, “Keklemişler, ben ne yapayım. Kim keklemiş ise hesabını ondan sorsun, ayda 10 bin dolar hangi siyasetçiye gönderiyorsa ondan sorsun. Yanlışlıkla yazdıkları bir yere düşmüş.” açıklamasında bulunmuştu.

Kara para aklama suçundan firar eden SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’dan Ankara’da bir işi halletmek için 10 bin avro para istediği iddia edilen Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş de iddialardan haftalar sonra Habertürk’ten istifa ettiğini bildirdi. Ateş, iddialar sonrası herkese açık olan Instagram hesabını kilitlemişti. Veyis Ateş, bugün Halk TV’de iddialara yönelik soruları cevaplayacak.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı