Yılmaz Vural'dan A Milli Takım'a sert sözler: Devlet daha ne yapsın?

Yılmaz Vural, A Milli Takım'ın deplasmanda Faroe Adaları'na 2-1 yenilmesine tepki göstererek sert yorumda bulundu.

SPOR 26.09.2022, 12:55
5
Yılmaz Vural'dan A Milli Takım'a sert sözler: Devlet daha ne yapsın?
A Spor'da konuşan tecrübeli hoca, "Futbolla ilgili veya ilgili olmayan insanları eziyorsunuz. Faroe Adaları gibi 50 bin insanın yaşadığı, insandan çok 80 bin keçinin yaşadığı ülkeye yeniliyorsun, bu beni üzüyor. Bu işin nitelik değil nicelikle alakası var." yorumunda bulundu.

Vural'ın açıklamaları şöyle:

Burada yönetilme sorunu var. Teknik direktör sorunu yok. Stefan Kuntz, sen Alman vatandaşısın ve çık rahatça tüm sorunları anlat. Zaten susarsan da koltuğu kaybedersin. Çık ve her şeyi anlat. Mesela Türkiye'de oyuncu mu yok? 11 oyuncusunun olmadığını söyledi. Futbolcu mu yetişmiyor? Yabancı sayısı mı sorun? Bize bunları da anlatması gerekmiyor mu? Kuntz adına üzüldüm tabii. O neden istifa etsin? Kim getirdiyse, onlar değerlendirecek.
Devlet daha ne yapsın sana desteği vermeye çalışıyor zaten. TFF bir karar alır, Başkanlar çıkıyor ne yaparsan yap 'dur bir dakika' diyor. Nasıl oluyor bu? Lig başlamış rezerv lig diye, 2 hafta sonra iptal ediyorlar. TFF bunu yaparken kulüpler istiyor diye mi yaptı kendi tasarruflarıyla mı yaptı. Kulüplere yönettiriyorsunuz futbolu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı