Yılmaz Vural'dan Ali Koç'a çağrı: Göreve hazırım

Yılmaz Vural, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çağrıda bulunarak göreve hazır olduğunu belirtti.

SPOR 09.06.2021, 09:30
10
Yılmaz Vural'dan Ali Koç'a çağrı: Göreve hazırım
Süper Lig'de son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, sosyal medyada yayım yapan bağımsız ekran kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Teknik direktör arayışları içerisinde olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a seslenen tecrübeli çalıştırıcı göreve hazır olduğunu belirtti.
"Bu liglerde 35 seneyi tamamladım. 16 yaşından beri lisanslı futbolcu oldum. Eğitimse, Almanya'dan Alman hoca getirmek istiyorlar. Benim yaptığım eğitimi Almanya'da kaç tane hoca yapmıştır? Toplasan 5 kişi değildir." açıklamasında bulunan Yılmaz Vural, "Tüm eğitimlerden geçmiş, 35 senede, 30 farklı takımla çalışmış, 800'e yakın maç idare etmiş bir antrenör olarak; deneyimse deneyim, yabancı dilse yabancı dil, Türkiye'yi tanımaksa 7 coğrafi bölgede birçok takımı çalıştırdım... Federasyonuydu, çalışanıydı, medyasıydı bu konuda her türlü soruya cevap verebilecek durumdayım Allah'a şükür" dedi.

bu yeterlilikle, bu eğitilmişlikle, bu tecrübe ile Fenerbahçe'yi iddialı şekilde yöneteceğini belirten Yılmaz Vural şu şekilde konuştu:

"Sıfır hatayla iş yapabileceğimi düşünüyorum. Türkiye şartlarında yetişmiş bir antrenör değilim. Yurt dışında yetişmiş, bir Avrupalı gibi hala kendini güncelleyen, hala oranın aylık dergilerine üye olan, hala oraya gidip gelen birisiyim. Bilgi durmuyor. Hala aynı şeyi diyorum, Ali Bey'e de buradan sesleniyorum: Biz hazırız. Ben düşünmüyor değilim. Kendisi arkadaşımız, dostumuz. İyi, kötü günlerimizde arar, halimizi hatırımızı sorar, biz de ararız... Bir dostu olarak rica ediyorum: Bir yarım saat benimle konuşsun. Benimle anlaşması şart değil. Müsaade etsin, biz de futbol hakkında bir şeyleri ifade edelim. Çünkü ömrümüz geçti."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı