“Yüksek enflasyon beka sorunudur”

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM 01.10.2022, 07:30 01.10.2022, 10:19
2
“Yüksek enflasyon beka sorunudur”

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, düzenlediği basın tolantısında, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nda yapılan basın açıklaması, yerel basın mensupları tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Açıklamalarında 2023 seçimlerinin önemine dikkat çeken Mustafa Canbay, Saadet Partisi’nin her zaman olduğu gibi yine seçim atmosferindeymiş gibi çalıştığının mesajını verdi. Teşkilat mensuplarına da uyarıda bulunan Mustafa Canbay, hassas bir süreçten geçildiğini, provokasyon içerikli eylem ve söylemlere karşı teyakkuz halinde olunması gerektiğinin altını çizdi. Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, hassas bir süreçten geçildiğinin altını çizerek, “2023 seçimleri tarihi dönüm noktasıdır. Çok hassas bir süreci yaşıyoruz. İçeride ve dışarıda her türlü provokasyona karşı azami dikkat göstermemiz, uyanık olmamız gereken bir süreçteyiz. Bu süreçte bilerek veya bilmeyerek, toplumsal fay hatlarını tetikleyecek söylem ve eylemlere karşı teyakkuz halinde bulunmalıyız. Biz Saadet Partisi olarak kurulan tuzakların, sergilenmek istenen oyunların farkındayız. Milletimizin de farkında olmasını istiyoruz. 85 milyon insanımızın huzur, güven, düzen ve kazanç bulacağı ve Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına yaraşır müreffeh, demokratik, adil ve hakkı üstün tutan bir Türkiye’yi hep birlikte inşa etmenin metanet ve kararlılığı içinde olmalıyız” ifadelerini kullandı.
Ekonomideki kötü gidişata ilişkin de açıklamalarda bulunan Mustafa Canbay, “Yüksek enflasyon, neden olduğu yoksullukla birlikte geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yeterli düzeyde beslenememesi demektir. Gençlerin uyuşturucu batağına düşmesi için uygun zemin demektir ve enflasyon, ahlaki temelleri ve toplumsal bağları sarsan zehirli bir sarmaşık gibidir. Kısaca, enflasyon toplumsal yıkım demektir. Yüksek enflasyon, kelimenin gerçek anlamıyla ülke için bir beka sorunudur. Yüksek enflasyon; hayatın her alanında kalitenin düşmesidir, insanca yaşama standardının yok olmasıdır, verimliliğin düşmesidir. Bizim, Saadet Partisi olarak ısrarla insanca yaşam vurgusu yapmamızın nedeni de budur” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı