Yunanistan'ın skandal tavrı karşısında ezeli rakipler tek yürek oldu!

G.Saray, Olympiakos ile hazırlık maçı oynamak için gittiği Yunanistan'da Yunan yetkililerin skandal tavrıyla karşılaştı. G.Saray'ın PCR testlerini kabul etmeyen yetkililer, kafileyi 2 saat bekletti.

SPOR 12.07.2021, 21:30
19
Yunanistan'ın skandal tavrı karşısında ezeli rakipler tek yürek oldu!
Bunun üzerine oldukça sinirlenen Fatih Terim ile yöneticiler, yetkililere rest çekti ve İstanbul'a geri dönme kararı aldı. Yaşanan bu olayın ardından sosyal medyada taraflı tarafsız herkes Galatasaray'a destek verdi.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Olympiakos'la hazırlık maçı oynamak için Yunanistan'a giden Galatasaray büyük bir şok yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın dün yaptırdığı koronavirüs testini geçerli saymayan Yunan yetkililer, temsilcimizi saatlerce havalimanında bekletti. Bu tutum üzerine İstanbul'a geri dönme kararı alan Galatasaray'a sosyal medyadan destek yağdı.

Sosyal medyada taraflı tarafsız herkes Galatasaray'ı desteklerken, Yunan yetkililerin bu tavrını kınadı. Özellikle Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarları da sarı-kırmızılı takımın aldığı geri dönme kararını desteklediklerini belirtirken, Yunan yetkililerin küstah tavrını eleştirdi.


Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı