Zelenskiy'den Ukraynalılara uyarı: Her senaryoya hazır olmalıyız

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, yeni yıla sayılı günler kala Ukraynalılara uyarıda bulundu.

DÜNYA 26.12.2022, 01:35
2
Zelenskiy'den Ukraynalılara uyarı: Her senaryoya hazır olmalıyız
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy,  Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgali devam ederken Ukraynalılara uyarıda bulundu.
Telegram hesabından paylaştığı video mesajında ulusa seslenen Zelenskiy, "Ama her senaryoya hazır olmalıyız" diye konuştu.
Rus ordusunun saldırılarından dolayı ülkede enerji sorunlarının yaşandığına dikkat çeken Zelenskiy, mücadeleye devam edeceklerinin mesajını verdi. Zelenskiy, her türlü senaryoya hazır olmaları gerektiğini söyledi.
Rusya-Ukrayna savaşının devam ettiğine ve mücadelenin önemine vurgu yapan Zelenskiy, Rus ordusunun, son günlerde Herson kentine düzenlediği saldırılarda sivilleri hedef aldığını kaydederek, "Her Rus katilini bulacağız" dedi.
 Zelenskiy, yıl sonuna sadece birkaç gün kaldığına hatırlatarak, Rus güçlerinin bu süreçte yeni saldırılar düzenleyebileceğini savunarak, vatandaşları hava saldırılarına karşı dikkatli olmaya çağırdı.
Rus saldırıları yüzünden Ukrayna genelinde yaşanan elektrik kesintilerine rağmen zafer için mücadele etmeye devam edeceklerini söyleyen Zelenskiy, "Ama her senaryoya hazır olmalıyız" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı