Zincir marketlerde yeni dönem: Mamalara sesli alarm önlemi

Mağazalarda artan zam oranları ile birlikte daha önceleri de şahit olduğumuz bebek mamasına takılan alarmlarda yeni bir sisteme geçildi. Mağazalarda bu kez bebek mamalarına sesli alarmlar takıldı.

GÜNDEM 07.08.2022, 16:35
Zincir marketlerde yeni dönem: Mamalara sesli alarm önlemi
Yüksek enflasyon nedeniyle pek çok ürüne zam gelirken yüksek fiyatlı ürünlerde hırsızlığı engellemek için alarmlar kullanılmaya başlandı. Bir süredir hayatımızda yer edinen alarmlar temel gıda ürünlerinden bebek mamalarına pek çok ürüne takılıyor.

Daha önce pek çok markette ve bebek ürünü satılan mağazada bebek mamalarına alarm takılmıştı. 149 TL'ye satılan ve maksimum 10 gün yetebilecek bebek mamalarına bu kez farklı bir alarm sistemi uygulandı.
Sadece bebek ürünleri satan ve pek çok şehirde mağazası olan ünlü bir markanın İstanbul'da bir AVM'de bulunan mağazasında takılan bu alarmlar diğer alarmlardan farklı olarak her an ses çıkarıyor ve ürünün takibini kolaylaştırıyor.

Bebek sağlığı için oldukça önemli olan bebek sütü ve devam sütlerine uygulanan zam ise yurttaşların ürünlere ulaşmasının önündeki en büyük engel olarak karşımıza çıkıyor. Yıl başında yüzde 20 zam uygulanan bebek mamalarına firmalar ara zamlar da uyguladı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı