Zlatan Ibrahimovic, Arjantin Milli Takımı için sert ifadeler kullandı

42 yaşındaki İsveçli futbol efsanesi, Arjantinli oyuncuların 2022 Dünya Kupası esnasındaki davranışından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

SPOR 25.01.2023, 21:05
3
Zlatan Ibrahimovic, Arjantin Milli Takımı için sert ifadeler kullandı
Kariyerinin son dönemlerini yaşayan 42 yaşındaki yıldız golcü Zlatan Ibrahimovic, aralık ayında Katar'da Fransa'yı yenerek üçüncü kez Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin hakkında pek de iyi konuşmadı. Ibra, Messi'nin katkısının unutulmayacağını kabul etse de takımın geri kalanını eleştirdi.
France Inter'e röportaj veren yıldız futbolcu, şunları söyledi: "Messi tarihin en iyi oyuncusu olarak kabul ediliyor, onun bu kupayı kazanacağından emindim. Kylian Mbappe yine de bir kez daha Dünya Kupası'nı kazanacak. Bu yüzden Mbappe için endişelenmiyorum. Fakat Arjantin takımındaki diğer oyuncular için endişeleniyorum çünkü artık bir şey kazanamayacaklar. Messi her şeyi kazandı ve hatırlanacak. Ama kötü davranan diğer oyunculara saygı duyamayız. Bunu üst düzey bir profesyonel oyuncu olarak söylüyorum. Bu, bir kez kazanacağınızın ancak bir daha kazanamayacağınızın bir işaretidir. Bu şekilde davranırsanız, kazanamazsınız."
FIFA, turnuvanın ardından Arjantinli oyuncuların, Fransa'ya karşı oynanan final maçındaki davranışıyla ilgili soruşturma başlattı. Kaleci Emiliano Martinez, en iyi stoper dalında Altın Eldiven ödülünü aldıktan sonra müstehcen bir hareket yapmış, aynı zamanda Mbappe ile alay etmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı