Zlatan Ibrahimovic: "Hakan Çalhanoğlu'nu ben harika yaptım!"

Milan'ın İsveçli süperstarı Zlatan Ibrahimovic, yeni çıkan kitabında milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

SPOR 06.12.2021, 22:25
4
Zlatan Ibrahimovic:
Milan'ın dünyaca ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimovic, yeni çıkan otobiyografisi Adranalina'da milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na da bir bölüm ayırdı. 40 yaşında olmasına rağmen kariyerini sürdüren İsveçli süperstar, şu anda ezeli rakip Inter'de forma giyen eski takım arkadaşıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulunurken şunları kaydetti:
"Takıma verdikleri için Hakan Çalhanoğlu'na teşekkür etmeli ve gelecek için ona en iyisini dilemeliyiz. Bunu söylemek kulağa hoş gelmiyor ama Çalha trajik bir durumdan faydalandı. Ne Inter'den ne de başka bir kulüpten kendisine teklif gelmişti. O iyi bir çocuk ve benim sayemde çok büyüdü. Cesaret ve güven kazandı. Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında o ve Ante Rebic'e 'Ibra olmadan zor, değil mi?' diye mesaj attım. Gülen yüzlerle cevap verdiler.
Ben gelmeden önce Çalha daha sonradan yakaladığı istatistiklere ulaşamıyordu. Onunla her zaman şakalaştım. Kendisine 'Şimdi Milan'dan bazı taleplerde bulunursan bu benim hatam çünkü seni harika yaptım.' dedim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı