"Zorunlu bir veda" diyerek duyurdular: Dünya Gazetesi'nin ismi değişti

Dünya gazetesinin isim hakkının yenilenmediği için isminin değiştiği duyuruldu. Resmi sitede yapılan duyuruda "Zorunlu bir veda; yeni bir başlangıç" başlığıyla açıklama yapıldı.

GÜNDEM 18.11.2022, 09:40
1
Dünya çalışanları tarafından yapılan açıklamada isim hakkı anlaşmasının yenilenemediği ve yola "Nasıl Bir Ekonomi" ismiyle devam edileceği bildirildi.
Dünya gazetesinin "Zorunlu bir veda; yeni bir başlangıç…" başlıklı açıklaması şöyle:
"Her yolculuğun son bulduğu bir durak var... Bizler de nihayet bir yolun sonuna geldik… İstemeyerek ve elimizde olmayan nedenlerle… Türkiye’nin tek ekonomi gazetesini her gün sizlere doyurucu bir içerikle, tarafsız, objektif ve dürüst bir yayıncılık anlayışıyla ulaştırma çabamızı, 'çalışanların' DÜNYA ailesi olarak elinizdeki bu sayı ile noktalıyoruz. DÜNYA’nın sıradışı bu son yolculuğunun en yakın tanıkları, hiç kuşkusuz sizlersiniz...
Hatırlayacağınız gibi, uzun süreli sıkıntılı bir sürecin ardından kapanma noktasına gelen bu değerli markayı kurtarmak ve işimizi korumak amacıyla, bundan tam üç yıl önce bu yola çıktık. Çalışanlar olarak her türlü maddi ve manevi fedakarlığı baştan göze aldık ve duayen gazeteci merhum Nezih Demirkent’in mirası DÜNYA’yı birlikte döndürmeye karar verdik; satın alma vaadiyle gazetenin isim hakkını kiraladık.
Ve bir son-bir başlangıç diyerek yeni bir yola çıktık. DÜNYA’ya hayat veren ekip olarak aynı ilke ve anlayışla 21 Kasım Pazartesi gününden başlayarak kaldığımız yerden “Nasıl Bir EKONOMİ” adıyla yolumuza devam edeceğiz. Yine aynı ekip ve aynı çizgiyle her gün sizlerle birlikte olma çabası, gayreti ve daha iyisini sunma heyecanıyla gazetemizi sizlere ulaştıracağız. Ekonomiyi birlikte izleyecek, birlikte yorumlayacağız.
İlkeli ekonomi yayıncılığı dünyasında attığımız bu yeni adımda en büyük desteği yine sizlerden, okurlarımızdan alacağımıza inancımız tam…"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı