AK Parti Heyetinden HGC’ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hatay Heyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni (HGC) ziyaret etti.

SİYASET 09.01.2023, 19:12
8
AK Parti Heyetinden HGC’ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hatay Heyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni (HGC) ziyaret etti.

Cemiyet Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’ın yanı sıra, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve parti temsilcileri de katılım gösterdi.

BAŞKAN MAZMANOĞLU TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Ziyarette açıklamalar yapan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ziyaret gerçekleştiren Ak Parti heyetine teşekkürlerini iletti.

GÖREVLERİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Basının dördüncü büyük güç olduğuna değinen AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, yaptığı konuşmasında; “Gazeteciler toplumumuzun doğru ve sağlıklı bilgiler alması açısından son derece önemli bir görevi icra ediyorlar. Bizler de AK Parti olarak bir araya geldiğimiz toplantılarımızda her bilgilendirmemizi cemiyetlerimiz üzerinden gerçekleştirdik. Cemiyetlerimiz bu konuda hassasiyet göstererek, bütün bilgilendirmelerimizi tüm basın mensuplarıyla paylaştılar. Bunun son derece verimli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda gazetecilerimizin HGC Başkanı Nihat Mazmanoğlu nezdinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü tebrik ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.” Dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ OCAK AYI İÇERİSİNDE HATAY’A GELİYOR

Basına her zaman değer verdiklerini kaydeden TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Cemiyet binasında son dakika açıklaması da yapan Vekil Yayman, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 21-28 Ocak tarihleri arasında Hatay'ımıza ziyaret gerçekleştirecek. Kesin tarih birkaç gün içerisinde netleşir, inşallah Ocak ayında Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı