Ekrem İmamoğlu: “Göreceksiniz on milyonlarca fark yiyecekler“

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Konya'da gazetecilere yaptığı açıklama da AKP'yi kast ederek "Göreceksiniz on milyonlarca fark yiyecekler” dedi.

SİYASET 23.12.2022, 16:55 23.12.2022, 17:56
4
Ekrem İmamoğlu: “Göreceksiniz on milyonlarca fark yiyecekler“

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Konya’da, CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Daha sonra Mevlâna Müzesi’ni ziyaret eden İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin Ekrem İmamoğlu'na görülen dava sonucu ceza almasına yönelik sorusuna "Siyasi bir karardır, baskıyla verilmiş bir karardır hâlâ konuşan hükümet yetkilileri top çevirmektedir. Bıraksınlar top çevirmeyi bu konuda iradelerini ortaya koysunlar. Madem mertçe bir mücadeleye hazırlar, ‘bu yanlış bir karardır böyle karar mı olur, istinafta bu kesinlikle dönmeli’ desinler. Yorum dahi yapamıyorlar. Karnından konuşanlar var ama diliyle bunu söyleyen AK Partili dostlarımız da var. Adaleti, vicdanı yüksek AK Partili dostlarımıza da ben, bu anlamda teşekkür ediyorum. İçlerinde eski başbakan yardımcıları, bakanlar, milletvekilleri var. Bu bağlamda kendi insanlarına dahi yaptıkları yolculuğu izah edemeyecekler." dedi.
İBB Başkanı ayrıca "Bizim planımız belli; 2023’te iktidar olmak. Bu kötülükten kurtulmak. Onun için mücadelenin şeklini de biliyoruz milletimizle kucaklaşmak, buluşmak. Toplumun, insanlarımızın coşkusunu artırmak, onu da artıracağız. Hep birlikte millet ayağa kalkacak. Göreceksiniz on milyonlarca fark yiyecekler.” ifadelerini kullandı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı