Son Dakika

Kılıçdaroğlu, müteahhitlere yüklendi: Paraları 5'li çeteden alacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da yaptığı konuşmada yine iktidara yakın müteahhitlere yüklendi. Kılıçdaroğlu, "Paraları söke söke, hukuk içinde alacağız." dedi.

SİYASET 19.09.2022, 14:50 19.09.2022, 18:25
2
Kılıçdaroğlu, müteahhitlere yüklendi: Paraları 5'li çeteden alacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman Şambatay’da konuştu. Adıyaman’dan beklediği oyu alamadıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Adıyaman’ı gayet iyi biliyorum. Adıyaman’dan beklediğimiz oyu alamadık. Bir milletvekilimiz var. Gece gündüz çalışıyor. Bir milletvekili bize yetmez. Daha fazla milletvekiline ihtiyacımız var. Bizler 6’lı masanın liderleri olarak Türkiye’yi huzura kavuşturmak, büyütmek, çalışmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ‘Efendim parayı 5’li çeteden nasıl alacaksınız?’ Paraları söke söke, hukuk içinde alacağız. Milletin hakkını millete teslim edeceğiz.” dedi.Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
Siyaset toplumu ayrıştırma için yapılmaz. Siyaset; toplumun kucaklaşması için yapılır. Siyaset zenginleşmek için yapılmaz. Siyaset; vatandaş zenginleşsin diye yapılır. Siyaset halka hesap vermektir. Halka hesap vermeyen siyaset, karanlık odaklara hizmet verir demektir. Siyaset kadın erkek eşitliği demektir. Kadınlara haklarını teslim etmek demektir.
Siyaset, belediye başkanının halka hizmet etmesi demektir. Belediye başkanımız sizler için çalışıyor. Biz de elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz.
Adıyaman’ı gayet iyi biliyorum. Adıyaman’dan beklediğimiz oyu alamadık. Bir milletvekilimiz var. Gece gündüz çalışıyor. Bir milletvekili bize yetmez. Daha fazla milletvekiline ihtiyacımız var. Bizler 6’lı masanın liderleri olarak Türkiye’yi huzura kavuşturmak, büyütmek, çalışmak istiyoruz.
6 lider beraberiz. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Asla umutsuzluğa kapılmayın. Türkiye’yi huzura kavuşturacağız. Bunun için sizin bize katılmanız gerekiyor.
Geçmişte CHP’ye sempati duymayanlar olabilir. Doğrudur. Biz de yanlışlarımızla yüzleşiyoruz. Bizim de eksikliklerimiz varsa gidermeye çalışıyoruz.
Bize soruyorlar ‘parayı nereden bulacaksın?’ bu bir tercihtir. Parayı 5’li çeteye mi vereceksin vatandaşa mı? Biz 5’li çeteye değil vatandaşa hizmet edeceğiz. Hiç endişeniz olmasın. ‘Efendim parayı 5’li çeteden nasıl alacaksınız?’ Paraları söke söke, hukuk içinde alacağız. Milletin hakkını millete teslim edeceğiz.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı