Mesut Doğan: Tıkanıklıkları Saadet Partisi’nin güçlü kadrosu çözecek

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Kocaeli’de “Milletin İktidarına Doğru” konferansında konuştu.

SİYASET 26.12.2022, 08:50 26.12.2022, 11:38
7
Mesut Doğan: Tıkanıklıkları Saadet Partisi’nin güçlü kadrosu çözecek

Türkiye’de ekonomi, adalet, eğitim, tarım, sağlık, dış politika başta olmak üzere birçok alanda yaşanılan tıkanıkları Saadet Partisi’nin güçlü kadrolarıyla çözeceğini belirten Doğan, “Omuzlarımızdaki sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Çalışmalarımız bu ciddiyet doğrultusunda devam ediyor” dedi.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Kocaeli’de “Milletin İktidarına Doğru” konulu konferansa katıldı. Yoğun bir katılımın sağlandığı konferansta konuşan Doğan, seçimlere sayılı günlerin kaldığını ve Saadet Partisi olarak çalışmalara hız verdiklerini belirtti.
Hem masa başında hem de sahada aktif bir şekilde çalışmaları yürüttüklerini dile getiren Doğan, “Saadet Partisi kadroları olarak, ruhen ve fiziken seçimlere de iktidara da hazırız. Özellikle Türkiye’nin dört bir tarafında başlattığımız ‘Saadet Sahada’ çalışmasıyla kapı kapı, sokak sokak dolaşıp hem vatandaşlarımızın nabzını ölçüyoruz hem de çalışmalarımızı anlatıyoruz. İnşallah çalmadığımız kapı kalmayacak. Bu çalışmamızda da gördük ki milletin iktidarında ‘Saadet’ var” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi teşkilatının tüm kademelerinin her anlamda özverili çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Doğan, genel merkez koordinesinde il ve ilçe başkanlıklarının, kadın ve gençlik kollarının yoğun bir şekilde çalıştığını, bu gayretin meyvesini de seçimlerde alacaklarına inandıklarını söyledi. Türkiye’de ekonomi, adalet, eğitim, tarım, sağlık, dış politika başta olmak üzere birçok alanda yaşanılan tıkanıkları Saadet Partisi’nin güçlü kadrolarıyla çözeceğini belirten Doğan, “Omuzlarımızdaki sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Çalışmalarımız bu ciddiyet doğrultusunda devam ediyor” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı