PANDEMİ KRİZİ ÜLKEMİZDE 1 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HAD SAFHADA!

Saadet Partisi Payas 3. Olağan ilçe kongresi pandemi kurallarına uygun olarak kısıtlı sayıda katılımcı ile gerçekleşti.

SİYASET 08.04.2021, 13:59
41
PANDEMİ KRİZİ ÜLKEMİZDE 1 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HAD SAFHADA!

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, ilçe başkanları siyasi parti ve STK temsilcilerinin katılımı ile tek listeyle yapılan kongrede Ramazan Öksüz delegeler geçerli tüm oylarını alarak ilçe başkanlığına seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ramazan Öksüz ; “Bizimle omuz omuza verip, Milli Görüş ve Saadet Partisi bayrağını daha yukarı taşımak için gecesini gündüzüne katan canla ve başla çalışan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Saadet Partisi olarak herkesi kucaklayarak “Yaşanabilir bir Payas için el ele” sloganımız ile Payas’ımıza en güzel hizmetleri yapacağız inşallah” dedi.

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkanda konuşmasında “Payas’ımız belediye seçimlerde gösterdiği üstün performansı inanıyorum ki önümüzdeki dönemde tamama erdirecektir.

PANDEMİ KRİZİ ÜLKEMİZDE 1 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HAD SAFHADA!

Bugün olağanüstü bir süreçten geçiyoruz. Dünya tarihinin az rastladığı bir pandemi kriziyle karşı karşıyayız. Rabbim bu krizden tüm insanlığı bir an önce korusun. Tüm insanlıkla beraber ülkemizi korusun. Ülkemizle beraber de ülkemizin yöneticilerinden konusun. Bunu, içim yanarak ifade etmek durumundayım ki kriz başladığında temizliğe önem veren bir millet olarak en az zayiatla atlatacağımız diye düşündüğümüz bir dönemde maalesef aradan bir yılı aşkın bir süre geçmiş olmasına rağmen üstün beceriksizlikleri sayesinde kriz hat safhaya çıktı.

Bugün virüs mikrobu nedeniyle ülkemizde vakalar her geçen gün artıyor. Dünya rekoru kırdık. İşsizlik, esnafın perişanlığı, hayatın olumsuz yönde etkilenmesi her geçen gün biraz daha fazla ilerliyor. Şu krizi dünyada Türkiye kadar beceriksiz, yöneten, sadece algıya oynayan dünyada başka bir ülke olmadı.

Avrupa'nın en gelişmiş ülkelerindeki herhangi bir tedavi altındaki insana özel uçak kaldırıp götürürken, yapılanın yalnızca şova yönelik olduğu asla iyi niyet eseri taşımadığı apaçık ilk günden bugüne kadar ortada. Temenni ederim ki bu Ramazan hürmetine bu kriz sona erer.

Çok az sayıda insanların katılımıyla kongre yapmak zorundayız. Temenni ediyorum ki milletin sağlığını hiçe sayarak lebaleb kongreler yapmakla övünenler bu içinde yaşadığımız krizin artmasında sorumluluklarını anlar, vicdanlarıyla baş başa kalır, bu vicdan azabını da bir an önce temize çıkarmış olurlar” dedi.

SAADET PARTİSİ İTTİFAKLARIN MERKEZİNDE

Tüm ittifaklarda Saadet Partisi merkezde diyen Çalışkan, “Devletin en tepesindeki şahsiyetler Saadet'li herhangi birisini transfer etmenin derdinde. Saadet Partisi üyesini transfer ettikten, üye olarak kaydettikten bir gün sonra Türkiye'nin en büyük şehrine İstanbul il başkanı yapıyor çünkü biliyor ki kurtuluşun tek yolu Saadet. Ama bilmeliler ki maya olmadan, ruh olmadan, şekilcilik ile bir yere varmak mümkün değil. Onun içinde görüyorsunuz ki sabah akşam hemen her platformda da ne zaman ki seçimlerle ilgili ittifak konuşuluyorsa herkesin merak ettiği ilk soru Saadet, hangi blokun içerisinde yer alacak?

MÜDÜRLER DEĞİŞTİ AMA SİSTEM AYNEN DEVAM EDİYOR

Ülkemizde faiz sistemi, kapitalist emperyalist düzenin aynen devam ettiğini belirten Çalışkan, “ Biliyorlar ki Saadet Partisi geldiğinde, ha meyhaneden ha Cuma'dan çıkan insanın banka müdürü yapılması değil, mesele faizin kökünden kaldırılması. Mesele, bu faizci kapitalist düzenin değiştirilmesi, adil bir düzenin tesisi.

Yine eski dönemde falanca sendikaya mensup insanlar, falanca yapılardan insanlar, okul müdürü yapılırken bugün başkalarının referansıyla, gazetesi sendikası değişik insanlar okul müdür yapılıyor. Saadet Partisi geldiğinde bu ülkede sadece okul müdürlerinin bağlı olduğu sendikalar değişmeyecek, okullarda verilen eğitim müfredatları değişecek.

Bugün iktidar değişti. İhaleyi alan insanların tipi değişti. Ama biliyorlar ki Saadet Partisi gelse müteahhitler değil, ihalenin kendisi değişecek, rüşvet torpil kalkacak, adam kayırma değişecek, liyakate önem verilecek, adalete önem verilecek. Her kim olursa olsun bizim insanımız değil, Hak kazansın, adalet kazansın, hukuk kazansın, bu ülke kazansın denecek. İşte Saadet Partisi bunun için önemli” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı