Saadet Partisi 21 yaşında! Karamollaoğlu'ndan anlamlı mesaj...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin kuruluşunun 21. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karamollaoğlu “Saadet, günlük menfaatlerin değil büyük hedeflerin adıdır.” dedi

SİYASET 20.07.2022, 17:05 20.07.2022, 20:04
6
Saadet Partisi 21 yaşında! Karamollaoğlu'ndan anlamlı mesaj...

Milli Görüş’ün son siyasi temsilcisi Saadet Partisi kuruluşunun 21. yılını kutluyor. 20 Temmuz 2001 tarihinde Milli Görüş Lideri, Eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan liderliğinde Ankara’da kuruldu.
Recai Kutan’ın kurucu genel başkanlığını yaptığı Saadet Partisi, Fazilet Partisi’nin Anayasa Mahkemesi (AYM) tarafından hukuksuzca kapatılmasından sonra bağımsız kalan 105 milletvekilinden yarıya yakını Saadet Partisi'ne geçti. 11 Mayıs 2003 yılında yapılan 1. Olağan Kongre'de Necmettin Erbakan genel başkanlığa seçildi. 2 dönemdir Temel Karamollaoğlu’nun genel başkanlığında hareket eden Saadet Partisi’nde 21 yıl mutluluğu yaşanıyor.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin kuruluşunun 21. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karamollaoğlu mesajında, “28 Şubat sürecinde Refah’ı ve Fazilet’i kapatarak bizi tarih sahnesinden sileceklerini sandılar ama yine yanıldılar, bugün yine yanılıyorlar ve böyle zannedenler yine yanılacaklar. Çünkü bizler Milli Görüşçüyüz. Gücümüzü inancımızdan ve bu inançla yazılan tarihimizden alıyoruz. Saadet Partimiz bugün dimdik ayaktadır ve insanımızın umudunun adresi, Türkiye'nin de teminatıdır. Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle Saadet Partisi dönemi; Milli Görüş’ün en büyük zaferlerinin, en büyük başarılarının ve en büyük hizmetlerinin yaşandığı dönem olacaktır.” ifadelerini kullandı.
Karamollaoğlu'nun mesajının tamamı şöyle:
“Saadet Partisi, tarihî Kıbrıs Barış Harekâtı'nın yıl dönümünde, 20 Temmuz 2001'de kurulmuştur. Bugün, aynı zamanda partimizin 21. kuruluş yıl dönümüdür. 1971 yılında MNP’yi kapatanlar bizi yok edeceklerini sanmışlardı. Biz MSP ile daha da büyüdük. MSP’yi kapatanlar üzerimize beton dökeceklerini sanmışlardı. Biz Refah Partisi ile daha da güçlendik. 28 Şubat sürecinde Refah’ı ve Fazilet’i kapatarak bizi tarih sahnesinden sileceklerini sandılar ama yine yanıldılar, bugün yine yanılıyorlar ve böyle zannedenler yine yanılacaklar. Çünkü bizler Milli Görüşçüyüz. Gücümüzü inancımızdan ve bu inançla yazılan tarihimizden alıyoruz. Saadet Partimiz bugün dimdik ayaktadır ve insanımızın umudunun adresi, Türkiye'nin de teminatıdır. Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle Saadet Partisi dönemi, Milli Görüş’ün en büyük zaferlerinin, en büyük başarılarının ve en büyük hizmetlerinin yaşandığı dönem olacaktır.Saadet, günlük menfaatlerin değil büyük hedeflerin adıdır. Çünkü biz hiçbir zaman rüzgara göre yön değiştirmedik. İlkelerimizden, ölçülerimizden asla taviz vermedik. Kınayanların kınamasına aldırmadan, doğru bildiklerimizi söylemekten çekinmedik. Hangi şart altında olursa olsun “Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye” ve “Yeni bir Dünya” sevdamızdan asla ama asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Bugün ilk günkü kararlılığımız ve ilk günkü heyecanımızla hedefe yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz. Kararlı duruşumuzdan hiçbir zaman vazgeçmedik ve de vazgeçmeyiz! Önümüze konan engeller bizi yıldırmak bir yana daha da güçlendirecektir.20 yıl önce gömlek değiştirip, bugünse bize sürekli yeni bir kaftan biçmeye çalışanlara da hatırlatmak isterim ki; ancak vefatından sonra anmaya başladığınız Necmettin Erbakan Hocamız, 'Saadet Partisi Genel Başkanı' olarak hayata veda etti. İşte bizler, Erbakan Hocamızın fikrî mirasçısı ve Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisi olarak, “İnsanca Yaşam” için “Adil Devlet” ve “Adil Paylaşım” mücadelemizi sürdürmekte kararlıyız. Bedeli ne olursa olsun, hakikatten yana olmaya devam edeceğiz.  Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 20 Temmuz Bayramını kutluyor, bugüne kadar ortaya koydukları üstün gayret ve fedakârlıklar için tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Saadet Partimizin 21. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı