“Saadet sahada” programı tüm Türkiye'de sürüyor: Şimdi değişim zamanı

“Saadet Sahada” programını başlatan Saadet Partisi saha çalışmalarını hızlandırdı. Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Zonguldak, Mustafa Kaya Antalya, Hasan Uzun Rize'de sahaya indi.

SİYASET 21.01.2023, 04:35 21.01.2023, 10:21
4
“Saadet sahada” programı tüm Türkiye'de sürüyor: Şimdi değişim zamanı

Son yıllarda artan hayat pahalılığı, enflasyon nedeniyle düşen alım gücüyle birlikte esnaf ve vatandaşların yaşadığı zorlukları dinlemek için “Saadet Sahada” programını başlatan Saadet Partisi, seçimlere kısa bir süre kalırken saha çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcılarından Cafer Güneş Zonguldak’ta, Mustafa Kaya Antalya’da ve Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun ise Rize’de sahaya indi.
Vatandaş ve esnafın yaşadığı sorunları dinleyip Saadet Partisi’nin çözüm yollarını anlattığı “Saadet Sahada” programı Türkiye genelinde devam ediyor. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş Zonguldak’ta, Mustafa Kaya Antalya’da ve GİK Üyesi Hasan Uzun ise Rize’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Zonguldak’ta basın toplantısı düzenleyen Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, halkın gerçek gündemine odaklandıklarını ve gittikleri her ilde vatandaşlarla birebir temas kurup onları dinlediklerini belirtti. Ülkenin karamsar bir tablo ile karşı karşıya olduğunu kaydeden Güneş, “Yoksulluk ve yasaklarla mücadele etmeye kararlıyız. İktidar ortağı olduğumuz her dönemde bunu başardık, bugün her kesimden insanımız o günleri hâlâ özlemle yâd ediyor. Dün nasıl başardıysak, bugün de öyle başaracağız. Enflasyonu düşürmek, insanların alım gücünü artırmak, herkes için ‘insanca yaşam’ koşulları tesis etmek, gelir dağılımında adaleti sağlamak inanın hiç zor değil. Yeter ki iş başına gelenlerin derdi sadece oturduğu koltuğu korumak değil, ülkenin problemlerini çözmek olsun. Yeter ki iktidardakilerin motivasyon kaynağı sadece seçim kazanmak değil, insanımızın sıkıntılarını gidermek, hayırla yad edilmek olsun” ifadelerini kullandı.
Programı kapsamında Antalya’da temaslarda bulunan Saadet Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ve beraberindeki 6 kişilik Genel İdare Kurulu üyesiyle 19 ilçenin tamamında çalışma yürüttü. Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Ekonomik olarak çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Enflasyonda dünyada 7’inci sıraya çıkmış durumdayız. Enflasyonun alım gücünü sürekli düşürdüğü, yapılan her türlü maaş zammı artışlarının bile enflasyonla 1-2 ayda erdiği bir ortamdayız. Yoksulluk sınırı 8 bin 600 lira iken şu anda 29 bin 423 liraya çıkmış. 2 yıllık sürede ortaya konan bu istatistik ülkemizdeki insanların nasıl bir enflasyonla mücadele ettiğinin önemli bir delili. Bu mantıkla buradan bir çıkışın olma ihtimali mümkün değil” dedi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle birlikte Eminettin Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların en büyük sorunlarının mevcut ekonomik koşullar olduğunu belirten GİK Üyesi Hasan Uzun, “Zam kelimesi yerine güncelleme demekle hayat şartları güncellenmiyor, düzelmiyor. Artık deniz bitti. Bir tarafta boş lakırtılar, diğer tarafta boş tencereler, ödenemeyen kiralar, muhtaç olunan yardımlar var. Artık buna dur demek gerekiyor. Önümüzdeki seçimde milletçe dur diyeceği. Rize’mize ve ülkemize Saadet getireceğiz” dedi.
ALİ EKBER / ANKARA

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı