ASKF, NAZIM KOKA'NIN YIKILMASINA KARŞI

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Gençlik Kurulu Başkanı Fahri Serdar Özal, “‘Millet Bahçesi ve Kıraathanesinin futbol sahaları yerlerine yapılması’ projesi, yanlış ve anlamsız bir projedir.” dedi.

SPOR 21.06.2021, 17:12
45
ASKF, NAZIM KOKA'NIN YIKILMASINA KARŞI

ASKF Gençlik Kurulu Başkanı Fahri Serdar Özal Millet bahçesine karşı olmadıklarını, hatta yapılacak yere de karşı olmadıklarını, Nazım Koka’nın yıkılmasına karşı olduklarını belirtti. Bu yanlış ve anlamsız projenin yerinin bir daha düşünülmesi gerektiğini belirten Özal, bu yanlışlığın devam etmesinin, resmen intihardan başka bir şey olmayacağını belirtti.

VALİMİZ, MİLLETVEKİLLERİMİZ, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ KONU ACİL, SORUN HEMEN ÇÖZÜLMELİ

Fahri Serdar Özal konunun önemini ve bunun ısrar edilmesinin ‘GENÇLİK CİNAYETİ’ olduğunu belirttiği açıklamalarının devamında şöyle dedi; 
“Sayın Valim, Sayın Milletvekillerimiz konunun önemi ve aciliyetini lütfen kavrayınız. Sayın Başkanlarımız, kendinize geliniz. Bırakın “YER VERİN YAPALIM” edebiyatını. Bu alanlar arttırılması gerekirken yıkılıyor. Olacak şey değil.

NAZIM KOKA ANTAKYA’ DA Kİ TEK NİZAMİ FUTBOL SAHASI

Futbol oynayacak ve antrenman yapacak, Antakya’da başka Nizami saha kalmadı. Gençlerimiz sokağa dökülecek. NAZIM KOKA Gençlerimizi internetten, kıraathaneden, sosyal medyadan yani bir çok kötülükten alıkoyan bir tesis. Yıkılırsa, zorla getirdiğimiz gençlerimiz uzak sahalara gidemeyecek ve kötülüklere bulaşacaktır. Biz sahaları daha arttırmamız gerekirken; millet bahçesi yapılacak olması ‘GENÇLİK CİNAYETİ’ dir. Bu resmen intihardan başka bir şey değildir. Antakya merkezinde futbol oynayacak tek NİZAMİ SAHA  ‘NAZIM KOKA’ dır. En yakın saha Çekmece 9. Km. uzaklıkta ve kendi ilçesi takımlarına (25 Takım) yetebilmektedir. Diğer en yakın Nizami Saha ve MADENBOYU beldemizdedir (19 KM). İki ay sonra amatör maçlar başlayacak. Nerede oynanacak?

Stat yaptınız ancak onu Hatayspor ayda 2 defa kullanacak. Milyonlar, Milyarlar döküldü.
Gençliğimizin her an kullandığı; Nazım Koka futbol sahasını yıkıyorsunuz. İlla Millet bahçesi yapacaksanız, bu projenin içinde NAZIM KOKA muhakkak olmalı. Gerekirse diğer köşeye veya ortaya alın. Yeter ki NAZIM KOKA bu alanda dursun. Gençleri kötülüklerden alıkoyduğumuz tek futbol alanını yıkacaksınız. Bu yanlış ve anlamsız projenin yerini bir daha düşününüz. 
 
Aynı anda 2 bazen 4 takımın antrenman yaptığı, bazen amatör takıma ancak haftada 1 saat antrenman verilse de  Nazım Koka tek futbol ve spor alanı.  Nazım Koka sahasının şehir merkezinde olması, gençlerin çocukların okuldan çıktıklarında yakınlığı dolayısıyla kolayca ulaşabildiği bir tesis. Yaklaşık 30 eğitim kurumunun tam ortasında. Gençlerin, ilçe garajlarına ve kırsal kesimden köy garajlarına gelip, yürüyerek ulaşabildiği bir tesis. Saha Görevlileri, hakemler, yönetici, antrenörler, sporcu, futbolcu, seyirciler, rahatça ulaşabildiği tek nizami futbol sahası Nazım Koka.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı