ADANA’MIZIN KALKINMASI ADINA ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ

Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan’ı ziyaret etti. Başkan Ümit Güner ve beraberindeki heyetin yaptığı ziyarette, ASKON Adana Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulvahap Bilge, İlker Medeni ve Harun Ensar da hazır bulundu.

YEREL HABERLER 08.02.2021, 10:56 08.02.2021, 11:04
47
ADANA’MIZIN KALKINMASI ADINA ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ

Gündemde yer alan ekonomik sorunların ele alındığı ve şehrimizin kalkınması adına istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Konuşmanın devamında Recep Çalışkan, “Biz ASKON ailesi olarak, Vergi mükellefi iş adamları olarak, Adana’mızın kalkınması adına sanayi ve hizmet sektörleri için geliştirilecek projelerde Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” dedi.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner’de Adana’mız için yapılacak her türlü hizmetin destekçisi olacaklarını dile getirerek, yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Çalışkan’a teşekkür ederek “ASKON ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner ve Grup Müdürleri Milli Görüş Davasının Adana'daki çınarlarından Merhum Süleyman Çalışkan Ağabey'in vefatından dolayı da Recep Çalışkan’a başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı