AFRİN'DE GÖREV YAPAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL ZİYARETİ

Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, Suriye'nin Afrin kentine bağlı Cinderes bölgesinde görevli sağlık personeline moral ziyaretinde bulundu.

YEREL HABERLER 18.11.2020, 16:14 18.11.2020, 16:21
18
AFRİN'DE GÖREV YAPAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL ZİYARETİ

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT, Cilvegözü sınır kapısında Suriye İdlip harekat bölgesine sağlık hizmeti desteği amacıyla kurulan Acil UMKE İlkyardım çadırı ve Suriye’nin Afrin İlçesine bağlı Cinderes beldesinde, halkın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla faaliyet gösteren Seyyar Askeri Hastaneye ziyaret düzenledi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet ÖZDOĞAN,İl Sağlık Müdürü’ne eşlik etti.

İlk ziyaretini Cilvegözü Sınır kapısında konuşlanan Acil UMKE Seyyar Çadırına gerçekleştiren Sayın HAMBOLAT; kendisini karşılayan sağlık personelleri ile, bir süre sohbet edip istişarelerde bulundu. Beraberindeki heyet ile alanda görev yürüten sağlık personellerine, yürüttükleri hizmetlerden dolayı teşekkür edip, başarılar diledikten sonra Cinderes bölgesine hareket etti.

Cinderes bölgesinde, bölge halkının sağlık ihtiyacına cevap niteliğinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından kurulan tam donanımlı Cinderes Seyyar Askeri Hastanesi’ne giderek istişare ve temaslarda bulunan Hatay İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mustafa HAMBOLAT, hastane koordinasyonunda ve hizmetlerinde görevli olan yetkililer ve personellerle bir araya gelerek yürütülen sınır ötesi sağlık hizmetleri hakkında bir süre sohbet gerçekleştirdikten sonra bölgeden ayrıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı