Son Dakika

ALKAN: SİYASET GÜNDEMİMDE DEĞİL

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) önceki dönem (12. Dönem) başkanı ve Hataylı İşadamı Gökhan Alkan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

YEREL HABERLER 03.08.2021, 16:47 03.08.2021, 17:51
66
ALKAN: SİYASET GÜNDEMİMDE DEĞİL

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) önceki dönem (12. Dönem) başkanı ve Hataylı İşadamı Gökhan Alkan, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarete HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, yönetim kurulu üyeleri ile gazeteciler katıldı. Alkan burada gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Başkanlık sürecinde siyasileri HASİAD’da ağırlamak için büyük çaba ve özveri gösterdiklerini söyleyen Alkan, “Hassa Organize Sanayi Bölgesi ve Amanos Tüneli’nin iş dünyası için önemli projeler arasında yer aldığını altını çizdi.   

Başkan Alkan son olarak siyasette yer almayacağını söyleyerek ilk günkü heyecanın kalmadığını ifade etti.

Başkanlığa geliş sürecinde bile Afrin Harekatının yaşandığını ve zor bir dönemde başkanlık yaptığını söyleyen işadamı Alkan, “Başkanlığa geçiş dönemim bile ülkede ve Hatay’da sancılı bir sürece denk geldi. Aksilikler ve savaşlar yakamızı bırakmadı, hemen sınırımızda yaşanan iç savaş Hataylı işadamlarımızı ve bizleri olumsuz etkiledi. Yine de süreci anlımızın akıyla geçirdiğimize inanıyorum” dedi.

HASİAD binamızda konuk ettik. Siyasette taraf olmadık, iktidardan, muhalefetten çok sayıda siyasiyi binamızda ağırladık, bunlardan bir örneği de CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bir araya geldiğimiz siyasetçilerimizle sorunlarımızı ve durumlarımızı görüştük, gerekli çözüm önerilerini de sunduk” diye konuştu.

Gazetecilerin en çok merak ettiği ‘Siyasete atılma düşünceniz var mı?’ sorusunu da açık yüreklilikle cevaplandıran Alkan, “Şu anlık siyasi bir düşüncem yok. Zaman ne gösterir bilemem tabi ama dediğim gibi öyle bir durum düşünmedim. Çünkü zaten biz Hatay’a hizmet etmekle yükümlü insanlarız. Elimizden geldiğince de bu millet için hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

12. dönem başkanlığı sırasında, kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sunan Alkan, “Başkan seçilme ve başkanlık sürecimde, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarından, odalar, çevremden ve basın camiasından aldığım desteğe çok teşekkür ederim. Beni bu dönemde en büyük destekçim sizler oldunuz, sizlerin gönülden desteğini her zaman hissettim” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı