Başkan Salık'tan, Suriye'nin sözde Halk Meclisin'e tepki

YEREL HABERLER 03.12.2021, 14:39
38
Başkan Salık'tan, Suriye'nin sözde Halk Meclisin'e tepki

Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Başkanı Musa Salık, Suriye'nin sözde Halk Meclisinin, "Hatay'ı geri almak için her şeyi yapacağız' şeklinde açıkladığı bildiriye tepki gösterdi.

Başkan Salık, suriye arap cumhuriyeti halk meclisinde yapılan doğrudan ülkemizi ve ata toprağımız olan Hatay’ı hedef alan açıklamalar ile alakalı olarak; “Kırk asırlık türk yurdu ecnebi elinde esir kalamaz” sözüyle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün inandığı hassasiyet ve kararlılıkta olduğumuzu bir kez daha beyan ederim.

Ağa babaları “Fransızlar”ın arşivlerini açıp baksınlar 1980 den beri beslediği pkk terör örgütüne amanoslarda verdiğimiz mücadeleyi Hatay Kuva-İ Milliye savunmasında yine Amanoslarda başlamış dalga dalga yayılmıştır.
Daha da anlamazlarsa Kırkhan-Hassa arasında “Boklukaya” mevkisinin isminin nereden geldiği hatırlatmaktan çekinmeyeceğimizi tekrar beyan ederiz.
1990 yılından itibaren silah altında olan korucularımız dedelerinin yaptıklarının fazlasını yapmaktan geri durmayacaktır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı