ÇALIŞKAN: HASSA AMANOS TÜNELİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

YEREL HABERLER 26.08.2022, 17:02 26.08.2022, 17:27
17
ÇALIŞKAN: HASSA AMANOS TÜNELİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

KIRIKHAN TSO YÖNETİMİNDEN, ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş, Başkan Yardımcısı İbrahim Uçar ve Yönetim Kurulu Üyesi İlker Çinkay, Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan'ı işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette oda faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Bölükbaş'ı "Bir süre önce yapımına başladığımız ve üyelerimize çok yönlü hizmet verecek olan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binamız da sona yaklaştık. Önümüzdeki aylarda açılışını yapmayı planladığımız bu binayla Kırıkhan'da üyelerimizin çok önemli bir ihtiyacını gidermiş olacağız." dedi.

BÖLÜKBAŞ: KIRIKHAN BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Ayrıca Hassa yolunda yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesi inşaatı ile ilgili de bilgi veren Başkan Bölükbaş'ı “Çalışmalarımız büyük bir hızla ilerliyor, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Kırıkhan bölgenin önemli cazibe merkezi olacağına inanıyoruz. Şu anda arsa tahsisatları tamamlandı ve yoğun bir talep var. Tüm yatırımcılara imkanlar nispetinde her türlü desteği vereceğiz." İfadelerini kullandı.

Kırıkhan Ticaret Odası Başkanı Bölükbaş'ın ve yönetiminin ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, ticaret odaları bölgenin kalkınmasında çok önemli rol üstlendiğini ve Başkan Bölükbaş'ın bu yöndeki üstün gayretlerini takdirle karşıladıklarını ifade etti.

ÇALIŞKAN: HASSA AMANOS TÜNELİ YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Çalışkan, “Her ne kadar odaların bürokratik işlemleri çok olsa da kalkınmaya öncülük etmeleri, istihdama katkı sağlamaları, yatırımcının önünü açmaları takdire şayandır. Bu çerçevede Kırıkhan Ticaret odamızca atılan adımları memnuniyetle karşılıyoruz. Numan başkana ve değerli ekibine hizmetlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Özellikle yılan hikayesine dönen Hassa Amanos tüneline de değinen Çalışkan, Sarımazı Topboğazı arası yapılacak tünelde son derece önemli. Bu konuda da odamızın hatta bütün odalarımızın girişimlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı