Dünya Engelliler Günü Sosyal Farkındalık Empati Parkuru

Engelli  vatandaşların sorunlarının gündeme getirilmesi, bunlara çözüm üretilmesi ve tüm halkın bu konuda duyarlığının artırılması için; Antakya TOBB AİHL  Değerler Kulübü “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle farkındalık oluşturmak adına engelli parkuru oluşturdu. 

YEREL HABERLER 02.12.2022, 14:46
6
Dünya Engelliler Günü Sosyal Farkındalık Empati Parkuru

Engelli vatandaşların sorunlarının gündeme getirilmesi, bunlara çözüm üretilmesi ve tüm halkın bu konuda duyarlığının artırılması için; Antakya TOBB AİHL Değerler Kulübü “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle farkındalık oluşturmak adına engelli parkuru oluşturdu.

Antakya TOBB AİHL Değerler Kulübü olarak ; Engelli vatandaşlarımıza  sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi önemli toplumsal sorumluluklarımızdandır. denildi.

Bu vesile ile engelli vatandaşlarımızın  toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri olduklarını ve herkesin engelli adayı olduğunu bir kez daha hatırlatıyor, yaşamın onlar ile daha da güzelleştiğine yürekten inanarak, engelsiz bir yaşam diliyoruz. Farkındalık oluşturan bu etkinlikte emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz denilerek etkinlik sonlandırıldı. 


#3aralıkdünyaengellilergünü #engellilerhaftası #engel #engelliler

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı